RO Study
👤
Maximpetrov01
Maximpetrov01
05-04-2015
Matematică
a fost răspuns
Vă rog dau coroniță!!!
Răspuns :
CarMina03
CarMina03
05-04-2015
..............................................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Coarda De Nailon Avand Lungimea De 50 M (folosita De Al Pinisti ) Se Alungeste Cu 1,5 M Sub Actiunea Greutatii Unui Om Cu Masa De 80 Kg .Determinati Modulul L
Buna... Am Nevoie De 2 Fabule De Esof Si 2 De Grigore Alexandrescu ... Cine Ma Poate Ajuta ??? :D
PRONUMELE NEHOTARAT CE FUNCTII SINTACTICE ARE SI LA CE INTREBARI CORESPUNDE?
Nu Gasim Rotunjitul Nr. 536 La Ordinul Sutelor
Suma A Patru Nr. Consecutive Impare Este 88.Sa Se Afle Nr. ! (este Prin Metoda Figurativa, Va Rog Cu Desen! Este Cel Mai Important!)
1.o Bara De Fier Este Incalzita.ce Marimi Fizice,se Modifica:masa,lungimea.grosimea,greutatea,sectiunea,volumul,densitatea?2.cum Procedezi Pentru A Scoate Mai U
Un Sfert Dintr-o Prajitura A Fost Mancata Dimineata, 7 Supra 12 Din Aceasta Prajitura La Pranz.Cat A Ramas Pentru Cina?
Daca Se Imultste Un Nr.cu 5, Se Obtine Acelasi Rezultat Ca Atunci Cand Nr Se Aduna Cu 504. Care Este Nr.?
Defapt Este De Religie Dar Nu Am Gasit. Puteti Sa-mi Dati O Poezie Despre Smerenie? Nu Prea Am Inspiratie...Va Roog!
Un Paralelipiped Dreptunghic Are Aria Bazei de 56 Cm2 Si Aria Totala 180 Cm2.Calculati Aria Laterala Bazei A Paralelipipedului