RO Study
👤
Gab478
Gab478
11-12-2020
Biologie
a fost răspuns
Nu este întrebare , este răspuns la o întrebare.
Răspuns :
Matei
Matei
11-12-2020
Mulțumim, gab478.
Răspuns postat pentru a preveni ștergerea întrebării.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Fel De Amestec Este Solutia De Acid Clorhidric
Imi Amintesc Ziua Cand Am Ajuns In Franta.Era O Zi Insorita, In Care Totul Parea Mai Frumos. Hotelul In Care Am Locuit Era Foarte Modern. Avea O Terasa Mare, De
Puteti Sa Imi Spuneti Ce Inseamna Ierarhie?
Am Si Eu O Problema La Mate: Un Triunghi Dreptunghic ABC Are Cateta AB=8cm Si Ipotenuza BC=20.Sa Se Afle Lungimea Proiectiei Catetei AB Pe Ipotenuza BC.
Explicati Semnificatia Epitetului Inger bland Din Poezia Fiind Baiet Paduri Cutreieram scrisa De Mihai Eminescu
VA ROG!!! AJUTOR!!!! 1. Determinați Nr. Prime A Si B, Stiind Ca A×b=187 2. Scrieți Nr. 715 Ca Produs De Nr. Prime. 3. Determinați Nr. Nat X Stiind Ca 3 La Puter
Nu Am Nicio Idee: Imaginati-va In Postura De Prezentator Radio Si Alcatuiti O Stire (politica, Culturala, De Razboi, De La O Reuniune Europeana Sau Internationa
Propozitii Cu Expresiile :on S'envoie Des Bande Desinee:-on Donne Et On Recoit Des Informations;-on Y Va Sans Plus Attendre;-etre A La Mode! VA ROGGGGGGGGGG!
AFLATI TOATE NR NATURALE CARE IMPARTITE LA 7 DAU CATUL EGAL CU RESTUL . Va Rog Sa Ma Ajutati !
Alcatuieste O Compunere De 7 Enunturi Utilizind Cuvintele:singuratic,fericit,catel,a Se Bucura