RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-12-2020
Matematică
a fost răspuns
și aici vă rooggg frumos
Răspuns :
Nicoletaalexi45
Nicoletaalexi45
11-12-2020
Răspuns:
13 este răspunsul corect
Answer Link
Svladnic
Svladnic
11-12-2020
Răspuns:
13
Explicație pas cu pas:
Perimetrul rombului este 4*l
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Dreptele Perpendiculare Si Care Sunt Unghiurile Drepte ??mi-am Pierdut Caietul De Mate !!
Doi Frati Au Varstele De 5 Ani ,respectiv 10 Ani , Iar Tatal Lor Are Varsta Cat Triplul Sumei Varstelor Lor . Cati Ani Are Tatal ?
1.Calculati Media Aritmetica Si Media Geometrica A Numerelor [tex] \sqrt{ 7- 4\sqrt{3} [/tex] Si [tex] \sqrt{ 7+ 4\sqrt{3} [/tex]2. Calculati [tex][ \frac{1}{4}
Ajutatima Va Rog, Si Spunetimi Cum Sa Imi Scriu In Engleza Ce Fac Eu Toata Ziua Adica Sa Imi Descriu O Zi Obisnuita In Engleza,,,,plizzzzzzzzzzzzz
Urgent O Compuner Despre O Situatie Imaginara In Care Unui Copili Se Incalca Un Drept
Cine Este Cea Mai Sfinta Persoana Din Viata Ta?
Comleteaza Cu Exemple Adecvate,folosind Substantivele Bunix Si Telefon NOminaiv:subiect:Suna Telefonul! Nume Pred.:? Acuzariv:CD:?
Am Nevoie De Citate,afirmatii,informatii,ce Demonstreaza Ca Mihai Eminescu Si Grigore Vieru Au Mari Asemanari.
Citeste Fiecare Dintre Urmatoarele Afirmatii Si Incercuieste Litera A, Daca O Consideri Adevarata, Sau Litera F, Daca O Consideri Gresita. Scrie In Spatiul Reze
Ajutatima Va Rog Aici Nu Prea Inteleg !Conditia! Determinati Toate Numerele Naturale:A) din Clasa Unitatilor, Scrise Doar Cu Cifra 1 ?Imi Raspundeti V