RO Study
👤
Dariaaaa70
Dariaaaa70
11-12-2020
Geografie
a fost răspuns
cat mai repede va rogg
Răspuns :
Sisumariaalexandra
Sisumariaalexandra
11-12-2020
Răspuns:
1.c
4.a
3.c
2.b
Sper sa te ajute
Answer Link
Iasmindiaconu64
Iasmindiaconu64
11-12-2020
Explicație:
1. C
2. A
3. C
4. B
Paaaaqaaaaaa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Vreau Si Eu Un Text Pt O Invitatie La Zua Mea De Nastere ..... In Care Sa Sc Ora ... Ziua.. Cu Ce Ar Putea Ven La Ziua Mea Si Cu Ce Ar Putea Pleca Prietenu
Indentificati Predicatele Si Felul Lor .zburau Cocorii Goniti De Toamna.cadeau Frunzele Prea Grele De Aur Pentru Izvorul Crengilor.apunea Soarele Prea Greu De L
As Vrea O Compunere Despre Un Caine Si O Pisica As Vrea Urgent Multesc
Se Considera Nr.reale A=(2-radical5)totul In Radical La Putera A2+ (2+radical5)totul In Radical La Puterea A 2 Aratati Ca A=2 Radical Din 5
Put The Following Into The Past Tense :1. The Tailor Cuts The Suit Well, And So I Wear It For A Long Time.2.He Can't Understand What You Say.3. Jan Pays Ten Pou
Ce Ar Trebui Sa Contina Un Eseu Sau Un Comentariu Despre O Opera Epica? Harap Alb De Exemplu..
Gasiti Neologismele Din Text Si Precizati pentru Fiecare Caz Din Ce Limba Este Imprumutat:Cabina Se Prabusea Pe Panta Mult Inclinata A Toboganului.Imaginea Ei
Fie A = { 1,73 ; - Radical 3 ; 5 Supra 2 ; Radical Din 9 Supra 4 ; -1 Supra Radical Din 25 } . Scrie Multimile : A Intersectat N ; A Intersectat Z; A
Aflati 3 Nr Naturale A,b,c Care Verifica Simultan Egalitatile:a+b=28 B+c=16 Si C+a=20
Alcatuiti O Propozitie Din Cinci Cuvinte Si Subliniati Cuvantul Care Se Pronunta Mai Intens PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!