RO Study
👤
Rebeca635
Rebeca635
11-12-2020
Matematică
a fost răspuns
Îmi Spune-ți și mie răspunsul va rog
Răspuns :
Abcdme123
Abcdme123
11-12-2020
Răspuns:
P
a
r
a
l
e
l
a
d
u
s
ă
p
r
i
n
p
u
n
c
t
u
l
B
l
a
d
r
e
a
p
t
a
F
C
e
s
t
e
B
A
Answer Link
Masinutaverde
Masinutaverde
11-12-2020
Dreapta BC care va fi pararela cu AF
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
16Privește, Împreună Cu Colegul De Bancă, Imaginea De Mai Lucru In Perechejos. Formulează Întrebări Legate De Imagine. Roagă-l Pecolegul De Bancă Să Răspundă Și
Multiplii Lui 9 Compuse Și Între 50 Și 80 Sunt În Numerele De 2 3 4 5 6
Sa Se Scrie Un Program Care Citeste Caracterele De La Tastatura Pana La Apasarea CTRL+Z Si Le Salveaza Intr-un Fisier TextVa Rog Dau Coroana
Se Introduc Succesiv Numere Nenule Întregi Până La Introducerea Numărului 0. Să Se Afişeze Suma Tuturor Numerelor Divizibile Cu 3 Introduse. Exemplu: Date De in
Spuneti-mi Daca Am Rezolvat/gandit Bine Problema Aceasta ! In Imagine Este Problema !este O Prisma Triunghiulara Regulata At = 36 Radical Din 3 Cm²Al = 18 Radic
Vă Rog! Este Urgent!!!
Cine Narează Întâmplările În Povestirea-cadru? La Ce Persoana A Verbului Este Realizată Relatare?De La Textul Iapa Lui Vodă
1. Conjugă Verbul ,,a Putea" La Toate Timpurile Modului Indicativ. Prezent, Imperfect, Perfect, Perfect, Mai Mult Ca Perfect, Viitor, Compus Simplu. Va Rog Dau
1 Propozitie Cu Mie1 Propoziție Cu Mi-e 1 Propoziție Cu Mii1 Propoziție Nu Mi-i
DAU COROANA!!!Redactează Un Text Narativ În 7-8 Enunțuri Despre Prima Ta Călătorie În Altă Localitate/țară