RO Study
👤
Fleimdenis
Fleimdenis
11-12-2020
Matematică
a fost răspuns
Calculați cmmdc al numerelor 20,5 și 45
Răspuns :
Matzaaiacaremusca
Matzaaiacaremusca
11-12-2020
Răspuns:
5
Explicație pas cu pas:
5 x 1 = 5
5 x 4 = 20
5 x 9 = 45
CMMDC: 5
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 | (1^n+2^n+3^n) Pentru Orice N
1) Viitorul Este Un ......... Al Verbului.2) Verbul .......... Ajută La Formarea De Moduri Si Timpuri.3) Verbul A Vrut Are ...... Singular.4) Imperfectul Şi Per
Nu Am Pus Intrebarea Completa...Redacteaza O Compunere De Minimum 150 De Cuvinte In Care Sa Motivezi Apartenenta Textului Dat La Genul Epic..va Rooog
Imi Raspunde Cineva? Va Rog!
Ex 3 Te Rog! Urgent!!!
Alte Exerciţii Şi Probleme1. Numărul De Elemente Al Mulțimii {x€N|4<x<9} Este Egal Cu ....**2. Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor 12 Și 15 Este Egal
Am Nevoie De Un Răspuns Urgent.....pentru Cei Care Știu Aplicația De Editare FilmoraGo...cum Pot Recupera Niște Videoclipuri Din Aplicație Care S-au Șters ?
O Persoana Depune La Banca 4000 Lei. Știind Ca Banca Practica O Dobânda De 5,5% Pe An, Calculați Ce Suma Are Persoana După 2 Ani. Mulțumesc!
Citește Textul Și Rezolva Cerințele:Răspunde La Întrebări :-Undd Au Mers Tric Și Stăpânul Sau? -Cum A Procedat Stăpânul Când Câinele Sau Nu A Reușit Sa Prindă S
VA ROG URGENT!!! în Triunghiul ABC, Bisectoarea Unghiului B Intersectează Latura AC În Punctul D. Fie PQ || BC Și PR || AB, Q € AB, R E BC. Arătaţi Că AEDF Este