RO Study
👤
PinkaChuu
PinkaChuu
11-12-2020
Matematică
a fost răspuns
s=13+26+39+........+2600
vă rog! ❤
Răspuns :
Turcanualexia9
Turcanualexia9
11-12-2020
Răspuns:
13+26+39+......+2600
2600-13 = 2587
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Când Plouă Noi Vedem Mai Întâi Lumina Fulgerul Și Mai Târziu Auzim Tunetul Deși Ele Produc În Același Timp Care Este Motivul
9 Fiecare Elev A Avut De Rezolvat La Un Concurs Câte 13 Exerciţii Şi 14 Probleme. Câte Exerciţii Şi Probleme Au Rezolvat Cei 16 Participanţi La Concurs?
Să Se Calculeze Următoarele Limite: Lim 3x²-x+lnx X→ 5lnx+x-4x² B) Lim 818 D) Lim X- X4 Ex²+x+1 ; Lim ...In (e+x). X→ Ln (ex-x) In (x² + E³) X→∞ In (x² + E²x) E
III. Ce Modificări Apar La Nivelul Căilor Aeriene În Timpul Crizelor De Astm?(Fig.9)
Vă Rog Repede Dau Coroana
Ma Puteti Ajuta Va Rog La Ex 8
Dau 100 De Puncte Dau Cinci Stele Dau Coroană Și Inimioară Celui Care Îmi Răspunde Cu Răspunsul Corect Vă Rog Din Suflet Dacă Îmi Dați Răspunsul Greșit Sau Ciud
COROANA + 40 PUNCTE!!!!am Vazut Ca Problema Aceasta A Mai Fost Pusa Pe Brainly Dar Este Rezolvata Cu Radical Si Eu Sunt Dabia Clasa A VI-a Deci Va Rog Daca Pute
Menționează Funcţia Sintactică Şi Cazul Substantivelor Subliniate În Fragmentul Următor: Cu Mult Timp În Urmă, Când Munții Hoinǎreau Adesea Şi Înainte Ca Cei Ş
68. Triunghiul ABC Este Dreptunghic În A. Dacă BC=10 Cm Şi TgC = 2, Calculați Aria Triunghiului ABC.