RO Study
👤
Adrianahritcu46
Adrianahritcu46
11-12-2020
Geografie
a fost răspuns
2 unitati majore de relief
Răspuns :
Prizaiute
Prizaiute
11-12-2020
Răspuns:
Munții Carpați
Munții Alpi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Votre Séjour. Je Vais Bonjour À Tous Et Bienvenue ! J'espère Que Vous (apprécier) Vous Expliquer Un Peu Le Programme De La Première Journée. Dans Une Heure, Nou
4. Transcrie Din Fragmentul Următor Trei Substantive Aflate În Cazuri Diferite, Precizându-le: Jocurile Captează Ideile Lumii Asupra Culturilor Acestora Şi Le T
1.Ce Masă De Zinc De Puritate 80% Reacționează Cu 400g De Soluție De Acid Clorhidric De Concentrație 36.5%?2.Ce Volum De Hidrogen Se Degajă Daca Randamentul Re
Adrian Și Cristian Pleacă Spre Școală La Ora 07:00, Deplasându-se Pe Jos Cu Viteze Constante. Fiecare Copil Numără Pașii Până La Școală, Adrian Numără 1500 Pași
(3) Dacă În Dreptunghiul ABCD, Perimetrul Dreptunghiului Este 70 Cm, AB=20 Cm Şl AC=25 Cm Atunci Calculaţi Lungimea Segmentelor BD Şi AD.
Adrian Și Cristian Pleacă Spre Școală La Ora 07:00, Deplasându-se Pe Jos Cu Viteze Constante. Fiecare Copil Numără Pașii Până La Școală, Adrian Numără 1500 Pași
Un Dialog Cu Un Prieten Despre Adolescentava Rog Mult Imi Trb Pt Maine
Ce Rest A Primit Ada De La 100 RON, Dacă A Cumpărat Trei Cărți A Câte 20 RON Bucata! Ajutați-mă Va Rog Pentru Sora Mea Mai Mic
Completează Spațiile Libere Din Următoarele Enunţuri Cu Formele Le-am Oferit Prietenilor..................câte O Fotografie Cu Mine. (cel Ma Plecarea Meşterului
Pls Help Ex 3 Help Help Pls