RO Study
👤
Ionutxx7
Ionutxx7
11-12-2020
Engleza
a fost răspuns
repede va rog am nevoie urgent !!!!
Răspuns :
Popovicimaria31
Popovicimaria31
11-12-2020
Răspuns:
care exercitiu?
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Idee De Desen Pentru Un Peisaj De Primavara Sau O Poza Cu Un Peisaj De Primavara....(pe Care Sa-l Pot Face Si Eu)
Ma Ajutati Cu O Problema?!Determinati Fractia Zecimala Finita Care Adunata Cu Sfertul Ei Da 15,5...Ast. Ras.
La Un Centru S-au Adus 360 De Ziare Si Reviste.dupa Ce Se Vand 116 Z Si 46 R,nr Z E De 2 Ori Mai Mare Decat Nr R.cate Z Si Cate R Au Fost La Inceput La Magazin?
Un Corp Cu G = 1000 N Trebuie Ridicat La Inaltimea H = 2 M Folosind Un Plan Inclinat Cu Lungimea L = 4 M Si Cu Randamentul Mecanic = 80 % .Care Este Forta nece
Daca Numerele Naturale A,b,c Sunt Astfel Incat: - A:b=2 -b:c=2
A) 4[5(x-2)-3(x-4)]+5x-11=6(x+2)-1 X=?b)3(2x-7)-5(x-2)-3=2(x-7)+7
Un Triunghi Are Doua Laturi Egale (este Isoscel) . Perimetru Sau Este De 776m. Ce Lungimeare Fiecare Latura, Daca Latura Neegala Este Mai Mare Decat Fiecare Din
Daca Un Component Al Unui Sistem Chimic Aflat In Echilibru Este Scos Din Amestecul De Reactie, Echilibrul Chimic Se Deplaseaza In sensul.(consumarii/formarii)
Afla Lungimea Unui Dreptunghi Stiind Ca Latura Are 335.
Va Rog Sa Ma Ajutai Imi Trebuie Propoziti Cu Deasupra Impotriva Datorita Imprejurul Impotriva Dinaintea Dedesupt Sa Aiba Valoare De Adverb :*:*