RO Study
👤
Buneamadalina84
Buneamadalina84
10-12-2020
Engleza
a fost răspuns
cine stie????va roggg
Răspuns :
Valeriansergiucismar
Valeriansergiucismar
10-12-2020
Răspuns:
ok deci
1-a
2-b
3-e
4-d
5-f
6-c
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Arata Formula Compusului Lizil-serina?
Lucraţi În Grup. Doi Dintre Voi Discută Despre comportamentul Lui Mişu. Ceilalţi Doi Sunt Observatori. Fiecare Apreciază Cum Participă La Discuție Unul Dintre c
Vă Rog Repede Dau Coroană Și 100 De PuncteVII. Precizaţi Ce Simt Copiii Când Sunt Antrenaţi În Diferite Aventuri, Utilizând Informaţiile Din Cele Două Texte. __
Determinați Vectorul X, Ştiind Că: c) 3x+ Ā(4; 8) = B(-8; 23); d) Ā(7; 13)+x = 2x- B(0; 5). Dau Coroana
1. Afla Numerele A, B, C, Dacă, În Fiecare Caz, Suma Lor Este 130.a Este Dublul Lui B Şi Cu 15 Mai Mic Decât C: A Este De Trei Ori Mai Mic Decat B, Iar C Este D
Va Rog Sa Îmi Scrieți Ce Înseamnă De 3 Ori Mai Puțin Sau Mai Mult Și Sa Îmi Scrie Toate Operațiile De Ex:de 3 Ori Mai Mult =3 Oriși Tot Asa Mai Departe Xa Nu L
Sa Se Verifice Daca Dupa Fiecare Element Negativ Dintr-un Vector Se Afla Un Element Pozitiv.
Să Mă Ajute Cineva Cu Acest Exercițiu
Cine Ma Poate Ajuta La Problema Aceasta Este Cu Segmente Cineva Priceput Dau Coroana,inima Va Rog Mult:Într-o Curte Sunt 54 De Păsări Sa Se Afle Nr Găinilor Și
CREEAZĂ SCENARIUL PENTRU UN PROIECT STEAM LA O TEMA DE LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Help!