RO Study
👤
Andreeapatru168
Andreeapatru168
10-12-2020
Studii sociale
a fost răspuns
VA ROG CAT MAI REPEDE
Răspuns :
Anacalancea
Anacalancea
10-12-2020
Pentru ce clasa e asta?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mijlocul Segmentului [AB] , Unde A( 1;7) Si B( 3;5) Este Punctul M Avand Coordonatele XM = ..... YM=...?
Am O Problema La Mate,ma Ajuta Si Pe Mine Cineva?Un Dreptunghi Are Perimetrul De 60cm,iar Lungimea Este De 2 Ori Mai Mare Decat Latimea. Cate Patrate cu lat
DEMONSTRATI CA X La A Doua + 10x + 4y La A Doua - 20y + 50 > Sau = Cu 0, Pentru Orice X, Y Apartin Lui R.
Cum Compar Numerele: 2+√3 Si 3+√2 ?
1)campul Lexical Al Detectivilor2)familia De Cuvinte Pentru Cuvantul "a Imagina"3)demonstreaza ,in Minimum Trei Enunturi ,omonimia Cuvantului Mana PLS AJUTATI-M
Un Muncitor Ar Termina O Lucrare In 4 Ore. Un Alt Muncitor Ar Termina Aceeasi Lucrare In 8 Ore. In Cate Ore Ar Termina Lucrarea Cei Doi Muncitori Daca Lucreaza
As Dori Si Eu Daca Se Poate Sa Ma Ajutati La Urm Ex La Mate ;)
Aflati Deimpartitul,impartitorul Si Catul Unei Impartiri Exacte ,daca Produsul Acestora Este Egal Cu 441. Ajutati-ma Va Rog!
O Lentila Divergenta Are Distanta Focala De 10 Cm. Un Obiect Cu Inaltimea De 20 Cm Se Asaza In Fata Lentilei La Distanta De 30 Cm.Indica Distanta Fata De Lentil
Imi Spuneti Si Mie Va Rog, In Ce Constau Competentele La Engleza; Detaliat. Multumesc Mult!!