RO Study
👤
Marianastaae
Marianastaae
10-12-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog!
.
.
.
.
.
.
.
.
Răspuns :
Eti2016
Eti2016
11-12-2020
AOC= 68+90=158
DOC=360-158/2=101
BOD=68+101=169
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
11. Scrieți Numerele Întregi În Fiecare Dintre Cazurile: A) Sunt Mai Mari Decât -4 Şi Mai Mici Decât +3; B) Sunt Mai Mici Sau Egale Cu 4 Şi Mai Mari Sau Egale C
Test Maine Din Doua Caiete Si Am Nevoie Si Eu De Ajutor ! Apreciez Mult Si Dau Coroana !
Poate Cnv Să Îmi Spună Și Mie Urgent Criteriile Fracțiilor Pls???
În Tabăra Internațională Albatrosul Vor Veni În Prima Serie 1205 Copii Din Franța Din Republica Moldova Vor Veni De Două Ori Mai Mulți Copii Decât Din Franța Ia
2 Popasuri Din Carpații Meridionali
Б. Дополните Упражнение Глаголами Из Таблицы. 1) Первого Марта Я Всегда ... Друзьям Мэрцишоры. 2) Мне Часто ... Книги. 3) Ты Подарки К Праздникам? 4) Отец Часто
Va Rog Sa Imi Si Explicati Ca Nu Inteleg
1. Află Suma A Trei Numere Ştiind Că Primul Termen Este Ce mai Mic Număr De Trei Cifre, Al Doilea Este Dublul Primului, Iar Al treilea Cu 2 Mai Mare Decât Suma
Exercitiul 9. Subliniază In Versurile Date Substantivele Care Denumesc Animale Și Au O Singură Forma Pentru Masculin Si Feminin.
Alcătuiește Un Text Narativ În Care Sa Povestești Aventura Sarpelui Spre Brazilia. În Text Trebuie:sa Precizezi Doau Elemente Al Cadrului Spatiu Temporal, Sa In