RO Study
👤
Vaida8
Vaida8
10-12-2020
Matematică
a fost răspuns
VA ROG URGENT!!!!!!!!
Răspuns :
Gigell2
Gigell2
10-12-2020
E destul de mult de scris si mie lene sa fac dar am vzt ca imi dai 17 puncte daca rsp asa ca...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intro Sala De Teatru Sunt 983 De Locuri.La Inceputul Spectacolui Au Fost Ocupate 59 De Locuri/dar Au Intrat Alti Spectatori/89 La Nr.Cate Locuri Au Mai Ramas Li
Deci , Maine Dau Test La Fizica Din : Lentile, Ochelari, Ochi Si Lupa, Defecte De Vedere.. Oare Ce Imi Va Da ? Adica Ce As Putea Sa Invat? ... Nici Nu Prea Am I
Rezolvati In R Ecuatiile :a) X+2 Supra X-1 = Cu 2x-3 Supra 2x+1 , Urgent Imi Trebuie ,va Rog Daca Se Poate Sa Imi Scrieti Toata Rezolvarea , Adica Nu Raspunsul
Ce Propozitie Se Poate Face Dupa Schema Urmatoare: predicat+substantiv+ Partea Secundara
Intro Sala De Teatru Sunt 983 De Locuri.La Inceputul Spectacolui Au Fost Ocupate 59 De Locuri/dar Au Intrat Alti Spectatori/89 La Nr.Cate Locuri Au Mai Ramas Li
Cu Cat Este Egala Apotema Bazei La Piramida Patrulatera Si Piramida Triunghiulare?
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu O Tema La Dirigentie . Trebuie Sa Scriu Un Referat Cu Tema "Comportamentul Meu Lasa De Dorit ?" . Eu Fiind O Fata Cuminte La Ore ,
Queles Sont Les Moments Privilegies Pour Organiser Des Reunions De Famille?
Buna Am Nevoie De Ajutor 1 Ce Inseamna Pentru Tine Invatatura ,2 <tu Inveti De La Altii , Altii Invata De La Tine - Un Proveb Si Eu Am De Scris Ceea Ce As D
15)ΔABC DreptunghicD E Mijlocul Ipotenuzei [BC]AB=12 CmAD=10 CmAria Si Perimetrul?