RO Study
👤
Tambacristina09
Tambacristina09
10-12-2020
Matematică
a fost răspuns
repede va rog dau coroana
Răspuns :
AntonioMagurean
AntonioMagurean
10-12-2020
Răspuns:
1.c
2. b
3.a
5.c
Atat stiu si eu
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dan Si Alina Sunt Frati. Suma Vârstelor Lor Este 31. În Urmă Cu 5 Ani Vârsta Alinei Era Dublul Vârstei Lui Dan Ce Vârsta Are Alina?
E URGENT!PANA LA 12:30 TREBUIE DAT !!! DAU COROANA SI VA DAU FOLLOW
Pentru A Transfera 2,4 GB Din Manualul Recomandat, Mihai A Așteptat 3 Minute. Acumare De Descărcat Un Material De 3,2 GB. Calculează Câte Minute Va Dura Acest T
Citește N,k (numere Naturale Nenule) t=1 ┌pentru I=1,[n/k] Execută │┌pentru J=1,k Execută ││ Scrie T,' ' │└■ │ T=t+1 └■ ┌pentru I=n%k,1,-1 Execută │ Scrie T,' '
Un Dreptunghi Are Lungimea De 18 M Iar Lățimea Jumătate Din Lungime Calculează Perimetrul Pătratului Care Are Latura De 9 Ori Mai Mică Decât Perimetrul Dreptung
Determinati Numerele Prime A, B Si C Stiind Ca 3a+ 6b+ 2c= 38
Ma Ajuata Cineva Îmi Trebuie Acum Urgent Dau Coroana Si Puncte Îmi Trebuie Acum Urgent
Va Rog Ajutati-ma Trebuie Sa O Predau Azi Suma A Doua Numere Este 565. Al Doilea Numar Este Cu 298 Mai Mare Decat Dublul Primului Numar. Afla Numerele
Vă Rog!!!!! Ex.3 Si 4!!!!!! Dau Coroană!!!!!!!!
Cine Este Cel Care Lucrează Cu Vorbele, Încercându-le, Ascultându-le Cum Sună? Precizează Cum Inter- pretezi Primul Vers Al Strofei A Patra, Din Această Perspec