RO Study
👤
Miauwow5
Miauwow5
09-12-2020
Matematică
a fost răspuns
2^11+2^11 pls repede daca se poate
Răspuns :
Teoelena93
Teoelena93
09-12-2020
Răspuns:
4.194.304
Explicație pas cu pas:
facut pe calculator
Answer Link
Oneancaanamaria
Oneancaanamaria
09-12-2020
4 la puterea 22 cred ca ^ aseamănă la putere deci da
Sper ca i corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog! Dau Coroana! Dați Exemple De Propozitii In Care Verbul La Infinitiv"a Alerga" Sa Aibă Pe Rind Funcțiile Sintactice De Complement Circumstanțial De Timp,
Sunt Dreptele A Si B Din Figura 2.1 Paralele? Argumentati
La O Cofetărie Sunt Oferte Pentru Cozonaci Şi Torturi: Patru Cozonaci Şi Două Torturi Costă 118 Lei, Iar Doi Cozonaci Şi Cinci Torturi Costă 199 Lei. Cât Costă
Sandu A Mâncat 9 Bomboane Din Cutie Cu Bomboane Respectând A Cincea Parte Din Bomboane Câte Bomboane Au Rămas Știind Că A Avut Trei Cutii De Bomboane Identice
Scrie Corect (cu Cifre Romane Si Arabe ) Următoarele Date:▪ Nouăsprezece Februarie Două Mii Patru ;▪ Doi Mai O Mie Nouă Sute Nouăzeci Şi Nouă.Vă Rog Spuneți-mi
Găsiți Verbe Care Pot Înlocui Următoarele Expresii:1 Ai Trece Prin Minte A 2 A Se Lăsa Noaptea 3 A Nu Se Da Batut
Principala Forma De Lupta A Plebeilor Impotriva Patricienilor A Fost...................
Fie Triunghiul ABC Isoscel De Baza [BC]. Fie AD Perpendicular Pe BC, Cu D ∈ (BC). Prelungim Segmentul [AD] Cu [DM] ≡ [AD] , D ∈ (AM). Demonstrati Ca AB||CM Si A
Va Rog Ajutatima Media Aritmetica A Numerelor A,b,c Si Media Aritmetica A Numerelor X,y Este 7,2 Caalculati Media Aritmetica A Numerelor A,b,c,x,y
Impartind Numarul A La Numarul B Obtinem Catul 4si Restul 2 .Determinati Numerele A Si B Stiind Ca Sunt Invers Proportionale Cu 1 Si 5 Va Rog