RO Study
👤
Maria88766554
Maria88766554
09-12-2020
Limba română
a fost răspuns
Exercițiul 5 va rog
Răspuns :
Danielabotlung
Danielabotlung
10-12-2020
Răspuns:
este potop cad stele cred eu ca nu stiu da bine cred ca ma ierti nu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANA Citește Fiecare Din Următoarele Afirmații Și Icercuieste Cu A Dacă O Consideri Advevarata Și Cu F Dacă O Consideri Falsa :a) Cuvintele : O, Un, Nișt
15. Maria A Schimbat La Bancă 147 Euro Şi A Primit 690,90 Lei. Calculați Câți Euro Poate Cumpăra Maria Cu Suma De 963,50 Lei. Rezolvare:
Analizează În Caiet Părțile De Vorbire Prin Care Se Exprimă Subiectele Și Predicatele De La Exercițiul 5. A. Frunzele Copacilor Din Gradina Au Îngălbenit. B. Pe
Povestirea Pe Scurt A Cărții ,, Prinț Și Cerșetor" Va Rog !!!!!!!! Dau 100 De Puncte!
Menţionează Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Cuvânt Subliniat: A) Trei Zile S-au Bătut Românii [...]; B) [...] Că Omul Lor Biruia [...); C) Le Cădeau Armele Din
Completează Tabelul De Mai Jos Cu Substantive La Pronumele Și Numerele Cu Valoare Pronominală Care Sunt Centru Pentru Un Grup De Cuvinte A) Florile Frumoase Au
Label The Pictures With Words From The List. Write In Your Notebook. - Cycling Sky Diving Ice Skating Bungee Jumping Football • Snowboarding Kayaking Windsurfin
12 Află Cu Cât Este Mai Mare Numărul 867 Decât Suma, Respectiv Diferența Numerelor 435 Şi 210.
Explică Titlul Cărții Amelia Von Vamp Enumeră Personajele Din Cartea Citită Enumeră Însușirile Unui Personaj La Alegere Menționează Locul Locurile Unde Se Petre
Arătați Ca Numărul A Este Natural ESTE URGENT VA ROG DAU COROANA!!!