RO Study
👤
Lucagiulia
Lucagiulia
03-04-2015
Matematică
a fost răspuns
ce fractie reprezinta 3 luni dintrun an
Răspuns :
Thisisme994
Thisisme994
03-04-2015
3
12
3 luni din 12 luni(1 an)
Answer Link
Flturemare
Flturemare
03-04-2015
Trei luni dintr-un an ii corespunde fractia 3 supra 12 , DEOARECE anul are 12 luni .Sper ca ti-am fost de ajutor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aria Unui Cerc De Rază R Egal 4 Cm Este ....8 Pi Cm Pătrați 16 Pi Cm Pătrați 16 Pi Pătrați Pătrați Cm Pătrați 8pi Pătrați Cm
Dacă Avem Cuvântul Pomi, Atunci "i" - Ul Este Considerat Asilabic Și Cuvântul Are 3 Sunete, Nu 4. Dar Dacă Avem Pomii, Câte Sunete Are Cuvântul, Adică Mai Apare
Cine Imi Poate Face Eseul Asta Argumentativ Va Rog Frumos ? Daca E Ceea Ce Trebuie Poate O Sa Va Rog Sa Imi Dati Un Cont Bancar Sa Va Rasplatesc Cum Se Cuvine..
Am Nevoie Urgent !multumesc!
Daca 2 Mere Si 5gutui Cantaresc 1200 G ,iar 1 Mar Si 5 Gutui Cantaresc 1100g,atunci Un Mar Cantareste ......g
Efectuați Calculele Și Prezentați Rezultatul Sub Forma Unei Fracții Ireductibile
Exercitiul 2 Subpunctul C Va Rog
Se Consideră Funcția F:R - R, F(x) = (e^-x) (x^2 - 3).b) Aflați Ecuațiile Asimptotelor La Graficul Funcției Considerate.c) Demonstrați Că Funcţia Are Două Punc
Difrenta Si Cand Se Folosesc Cout, Cerr Si Clog. Am Gasit Definitii, Insa Nu Ma Prea Ajuta. Un Exemplu Nu Ar Strica, Multumesc ;)
În Pătratul ABCD Se Consideră Punctele M, Q Mijloacele Lui [BC], Respectiv [CD].Dacă AM ∩ BQ = {P}, Arătați Că DP = AB.Mulțumesc !!!