RO Study
👤
Maria6311
Maria6311
09-12-2020
Biologie
a fost răspuns
b) Explicaţi noţiunea de catene antiparalele.
Răspuns :
Racheelracheel
Racheelracheel
09-12-2020
Răspuns:
Catene paralele - una dintre carene se notează cu 5'- 3' iar cealaltă cu 3'-5' .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suna A Trei Numere Este 23.care Sunt Nunerele
Daca Ai Juca Un Rol In Capra Cu Trei Iezi Rolul Carui Ied Ai Dori Sa-l Ai? De Ce? Argumenteaza Prin Cateva Enunturi
Eu Am 5 Ani , Iar Mama Mea Are 26 Ani . Peste Câți Ani Vârsta Mea Va Fi De 4 Ori Mai Mica Decât Vârstă Mamei ?
FieA,B,C Puncte Coliniare In Ordinea Data AB=5 Cm BC=7cm Aflati Distanta Dintre Mijloacele Segmentelor AB Si BC
Media Aritmetica A Trei Numere Este 23,17 Iar Media Aritmetica A Primelor Doua Este 28,54.aflati Al Treile Numar
Transformati In Unitatile De Masura Indicate 2500m=...........hm=..........dm=..........dam. 19000dl=........dal=cl=l. 85000cg=g=dag =dg
Completează Spațiile Libere Cu Ortograma Sa /s-a Mihai S-a Aşezat În Banca Sa Și S-a Gândit La Ce S-a Întâmplat .este Scris Bine ?
Ajutor Va Roog! 369+c-561+583-504= 372
Se Arunca Simultan Doua Zaruri Si Se Scrie Suma Punctelor Obtinute. Tinind Cont De Rezultatele Posibile,dati Cite Doua Exemple De: a)evenimente Sigure;b)evenime
Precizati Partile De Vorbire Prin Care Sunt Exprimate Partile De Propozitie Subliniate