RO Study
👤
Andreea6144
Andreea6144
08-12-2020
Informatică
a fost răspuns
Cum subliniez in word cu 2 linii?
Răspuns :
Davidescovici13462
Davidescovici13462
08-12-2020
Pai la home underline si apoi 2 lines
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Visual FoxPro Comenzile.Am Doua Tabele: CARTI Si AMPLASARI.Autorul Si Deteriorat Fac Parte Din Tabelul CARTI.Pentru Un Autor Precizat, Sa Se Afiseze Toate Ca
Spune Dacă Este Adevărat Sau Fals a)Metrul Este Mai Mare Decât Centimetrul b)Milimetrul Este Mai Mare Decât Centimetrul Va Rog E Urgent
Va Rog Sa Ma Ajutati!!
4. Scrie Propoziții Urmărind Șirurile De Întrebări.a. Cine? Ce Face? (Exemplu: Cristina Citește.)b. Cine? Ce Face? Cum?c. Cine? Ce Face? Cum? De Unde?Meseria Es
Vreau Si Eu Acum Va Rog O Compunere De 10-15 Randuri(titlul La Alegere) In Care Sa Avem Conjunctii...
Va Rog Urgent !!!!!! Dau Coroana Citiți Fiecare Din Afirmațiile Următoare Și Încercuiți Litera A Pentru Răspunsul Considerat Adevărat Sau Litera F Pentru Afi
Ajutați-mă Vă Rog Frumos,am Nevoie Pe Maine Ecuațiile Reacțiilor Chimice (EM,EIC,EIR)1) EM NaOH+H2SO4-->2) EM Ca(OH)2+HCl-->3) EM BaCl2+H2SO4-->4) EM A
Clara Și-a Cumpărat O Carte De Aventuri Cu 177 Lei. Dacă Culegerea Ar Fi Costat Cu 17 Lei Mai Puțin ,prețul Ei Ar Fi Fost De 3 Ori Mai Mic Decât Cel Al Cărții .
Se Considera Punctele Coliniare M,N Si P,astfel Incat MN=MP,iar Lungimea Lui MN Este De 6 Cm.Calculati MP Si NP
Va Rog !!! Dau Coroana !!! Ex 7 !!