RO Study
👤
Anamaria4723
Anamaria4723
08-12-2020
Fizică
a fost răspuns
Ce vibrează atunci când vorbim
Răspuns :
Andrei2154
Andrei2154
08-12-2020
Răspuns:
mărul lui Andam el vibrează
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutooor Va Rooog Ajutati-ma Va Rooog Mult E URGENT!!! Ajutati-ma Va Rooog Mult!!Cine Îmi Răspunde La Intrebare Ii Voi Da Inima Si Ma Voi Abona Va Rooog Mult E
Un Dreptunghi Are Produsul Laturilor Egal Cu 36 M Și Perimetrul Egal Cu 26 M. Laturile Dreptunghiului Sunt Exprimate Prin Numere Naturale. E Urgent Plz
Mă Ajutați Vă Rog Eurgent, Ex 4 5 7
Va Rog Dacă Puteți Sa Faceți O Compunere Pe Tema ,,învățământului La Distanță,,(se Dispărut Sau Nu,minusurile Și Plusurile,exemple Dacă Puteți)
Для Разрешения Споров Мы Часто Обращаемся К Мнениям Авторитетных Людей.Познакомтесь С Соаетами Профессора Б.И. Пассова, Который Знает Несколько Языков И Написал
Imaginează-ţi Că Te Afli În Această Pădure De Stejari. După Textul Pădurile Moldovei .Descrie-o Întrei Enunţuri.
Perfectul Compus A Avea + Particip-, (t, Pt, S)A ScrieEu Am ScrisTu Ai ScrisEl Ea A ScrisNoi Am ScrisVoi Ați ScrisEl,ele Au Scris
Scrieti O Fractie Echivalenta Cu 2 Pe 3
A. O Probă De 500 G Soluție De Halogenurà A Unui Metal Tranzițional Din Perioada A 4-a, Deconcentratie Procentuală Masică 39%, Se Tratează Cu 1000 G Soluție De
Transcrieti 5 Enunturi