RO Study
👤
Andrasiger2006
Andrasiger2006
08-12-2020
Matematică
a fost răspuns
1.4x? 12x+9 este egal cu
Răspuns :
Raluca402
Raluca402
08-12-2020
Răspuns:
1
•
4
x
=
x=
4
:
1
x=
4
1
2
x
+
9
=
x=
1
2
-
9
x=
3
Sper
că
te-am
ajutat
și
să
fie
bine
ce
am
făcut
.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indicaţi Cazul Şi Funcţia Sintactică A Următoarelor Pronume Reflexive. 1. Împăcat Cu Sine (pron. Reflex.) Însuşi A Făcut Pace Cu Adversarii. 2. Găsi În Sine (pr
In 20 Min Ververita Aduce La Scorbura 1 Nuca. La Ce Distanta De La Bradu Cu Scorbura Creste Nucul Daca Se Stie Ca Veverita Se Delaseaza Fara Nuca Cu Viteza 5m/s
Prin Ce Respiră Iguanaa??
Salut, Imi Trebue Sa-l Descriu Pe Prislea, Eroul Principal Din Textul Prislea Cel Voinic Si Merele De Aur.va Rogg.
Analizati Urmatoarele Pronume Si Adjective Pronominale(toate): meu se i- eu de Aceea eu m- mea multe cele imi le- acesta nu M- sa Ma alte -mi alte imi aces
5 Cuvinte Care Sa Inceapa NEAPARAT Cu Silaba "DA"! Cuvintele Sa Fie Formatedin 2 Silabe Iar Prima Silaba Sa Fie "DA"! Va Rog Am Nevoie Urgent! Va Pup :*
Cum Se Numesc Numerele Care Se Inmultesc
It Is A Privilege To Be Able To Work Tu Work Well And Be Pleased With The Results. Ma Ajutati Sa Comentez Asta In Engleza?
O Compunere De 4-5 Randuri O Reclama Despre Un Produs Care Se Adreseaza Copiilor
Avantajele Si Dezavantajele: 1.Calculatorului; 2.Telefonului. AJUTOR!!!!!!!!!!!!!