RO Study
👤
Petricacris
Petricacris
02-04-2015
Matematică
a fost răspuns
Numitorul comun al numerelor 20 42 8
Răspuns :
CarMina03
CarMina03
02-04-2015
20=2²x5
42=2x3x7
8=2²
numitorul comun=2²x3x5x7=840
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diagonala Unui Dreptunghi Este De 10 Cm Iar O Latura De 6 Cm . Aflati Perimetrul Dreptunghiului
Cum Se Calculeaza O Inpartire
Media Aritmetica A 3 Fractii Zecimala Este 15,(6). Prima Fractie Zecimala Se Mareste Cu 1,(6),iar A Doua,ca Si A Treia,se Micsoreaza Cu 0.8(3). Calculati Media
De Câte Ori Se Cuprinde Diferența Nr. 54 Și 48 În Produsul Nr. 3 Și 8?Scrie Expresiile Date Într-un Singur Exercițiu Și Apoi Rezolvă
Calculati Raportul Atomic, Raportul De Masa Si Compozitia Procentuala Pentru : CO3 ; Zn (NO3) 2
Ajutatima Va Rog La2 Si 3 Si Va Dau Coroana
Permetrul Unui Dreptunghi Este De 160 M.Stiind Ca Latimea Este A Treia Parte Din Lungime,afla Cele Doua Dimensiuni
Vă Rog Aș Vrea Să Îmi Faceți Un Rezumat La Opera ,,Pașa Hassan" De Gorge Coșbuc.Dau 15 Puncte Și Coroana
Precizeaza Cazul Si Functia Sintactica A Cuvintelor Scrise Cu Litera Mare: (sunt Pronume Posesive) A) In Sfarsit M-am Hotarat Sa-ti Scriu, Vitregul MEU Stapan.
Să Discutăm Despre Text .1)Prin Ce Impresionează Drumul Prin Pădure?2)Cum Este Prezentată Amiaza?3) Ce Priveliște Se Deschide În Fața Ochilor Călătorilor?4) Ide