RO Study
👤
1234567zzz
1234567zzz
07-12-2020
Matematică
a fost răspuns
Vă rog câte puteți
Răspuns :
Eu468
Eu468
07-12-2020
Explicație pas cu pas:
am o intrebare la romana postata poti sa ma ajuti te rog
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Un Aprozar Sunt 400 Kg De Caise Si De 4 Ori Mai Putine Kg De Mere.Intr O Zi Se Vand Jumatate Din Cantitatea De Caise Si Un Sfert Din Cantitatea De Mere.Deter
Indicati Functia Sintactica A Adverbelor Si Locutiunilor Adverbiale Sin Enunturile Urmatoare: *Maine,George Va Veni Negresit.
Suma A Trei Numere Este21.Stiind Ca Al Doilea Este Jumatate Din Primul , Al Treilea Reprezinta Un Sfert Din Primul Numar Care Sunt Cele Trei Numere.
Calculati-mi Si Mie: 1320g Mg(PO₄)₂gO=?0,1 Moli Fe₂O₃gFe=?3400g AgNO₃moli N = ? Va Rogggg!
Îmi Puteţi Spune Câte O Propoziţie Cu Cuvintele :-- Neutralitate-- Onomastica -- Musafir Mulţumesc Mult :33
Care Este Sensul Asemanator La Tepi.!:(:
Fie ABCD Un Trapez Isoscel Cu AB || CD , AB =6 CD= 4 Si M (A)=60 . Calculati Perimetrul Si Aria Trapezului . Va Rog Ajutati.ma !!
Determina Toate Numerele Mai Mari Decat 400 Si Mai Mici Decat 500 Pt Care Suma Cifrelor Este 8
Petru A Adunat De 5 Ori, Iar Paul De 6 Ori Mai Multi Bani Decat Eva. Pentru Un Cadou Cumparat Mamei Lor , Petru A Dat 3/10 Din Banii Economisiti, Paul 1/4 Din S
Am Citit Trei Sferturi Dintr-o Carte Si Mai Am De Citit 28 De Pagini. Cate Pagini Are Cartea?