RO Study
👤
Andreea334478
Andreea334478
07-12-2020
Limba română
a fost răspuns
Ajutorrrrrrrrr!!! Dau coroană!!
Răspuns :
Emma376
Emma376
07-12-2020
Asemănarea dintre roman și articol este aceea că se vorbește despre cum Harry Potter a ajuns vrăjitor la Hogwarts și despre cum și-a făcut noi prieteni,găsindu-și o familie nouă.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descrie In Trei Rânduri Tabloul Iernii Înfățișat În Poezie
3 Curiozităţi Despre Leu
S¹=(-2)+(-4)+(-6)+...+(-200) Și S²=(-3)+(-6)+(-9)...+(-600). Am Nevoie De Ajutor Rapid. Dau Coroană.
Am Nevoie De Subiectul Al 2-lea ! L-as Fi Facut Chiar Eu Pentru Ca Ador Istoria...dar Nu Am Timp Deloc Pentru Ca Am Anumite Probleme In Familie...Va Multumesc !
Dacă Adun Lui Un Nr.de 3 Ori Mai Mare Și Încă 6a, Obțin 100cât Reprezintă A?
Va Rog Urgent,am Nevoie De Raspuns
Pe Ușa Frigiderului Marcela A Aranjat Trei Rânduri Cu Câte 9 Magneți Și 4 Rânduri Cu Câte 7 Magneți. Câți Magneți A Aranjat Marcela? Datele Problemei
Continuă Versurile Cu Termenii Potriviți Astfel Încât Să Creezi Rime.Iarna Cea Cu Albă......Coboară În Mare.....Iar Copiii......Aleargă-nspre.....*FARA CUVINTEL
Completează Spațiile Punctate Cu Numerele Potrivite, Astfel Încât Să Obții Afirmații Adevărate:a)3×236=236× ......b)3×2×180=180×2× ......c)4×322×0=322× ......×2
Două Soluții De Iodură De Potasiu Și Respectiv Clorură De Calciu Se Supun Analizei Pentru A Stabili Solubilitatea Celor Două Săruri. Pentru Acesta Două Probe Cu