RO Study
👤
Calu25
Calu25
07-12-2020
Matematică
a fost răspuns
ma puteti ajuta va rog
Răspuns :
Istratealessiaanamar
Istratealessiaanamar
09-12-2020
Păi e simplu,ce cls esti?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna,ma Puteti Ajuta Cu O Problema? Alice Cheltuie O Suma De Bani Astfel:in Prima Zi Trei Sferturi Din Suma,a Doua o Cincime Din Cat A Cheltuit In Prima Zi Iar
Cuvintele Opus Asemanator Pentru :se Ispravise , Voci , Narav
Determinati Numarul Natural N ,stiind Ca Numerele N+2,n+4,n+6 Sunt Simultan Prime
AJOOOOOOTTTTTOOOOOOOORR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(Rezolvati-mi Va Rog Rapid Acest Exerctiu! Nu Reusesc Sa-i Dau De Cap! Va Rog Foarte Mult Sa Ma Ajutati!!!!!!
Sa Se Afle Numarul De Molecule Si Masa De Molecule Aflate Intr-un Volum 1m3 Intr-un M De O Oxigen In Conditii Normale
You Should Use Sun Cream. You Shouldn.tget Sunburnt(in Order That)I.m Going To Bed Early. I Don.t Want To Betired Tomorrow(so That).I.m Doing A Computer Course.
15kg=..........g=..............mg 240 Ml=..........cm3=...........dm 3=......L=.......mă 4 M3=............L va Rog Spuneti-mi Urgent !! Va Rooooooooooooooog:-(:
In Timpul Unei Furtuni Un Copil Aude Sunetul Produs De Tunet Dupa Ce Trec 4 S De La Observarea Fulgerului. Calculeaza La Ce Distanta De Observator S-a Produs Fu
Determinati Masurile Unghiurilor Unui Patrulater Convex Stiind Ca Acestea Sunt Direct Proportionale Cu 1,2,3,4
Gasiti Doua Expresiii Cu Cuvantul " Dreptate " Si Alcatuiti Enunturi .