RO Study
👤
Moongirl33
Moongirl33
07-12-2020
Matematică
a fost răspuns
2,5 in fractie ordinara
Dau coroană!!
Răspuns :
Stefanemanueltoyoz5i
Stefanemanueltoyoz5i
07-12-2020
Răspuns:
25/10
Explicație pas cu pas:
.....................
Answer Link
Maverickarcher
Maverickarcher
07-12-2020
2,5 = 25/10 = (25:5)/(10:5) = 5/2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din 120 Consumatori De Cafea, 70 O Consumă Cu Zahăr, 50 Cu Frişcă, Iar 70 Cu Zahăr Şi Frişcă. A) Câţi Consumatori De Cafea Cu Zahăr Sau Frişcă Există? B) Câţi D
Fie Triunghiul ABC AB Nu Este Congruent Cu AC Și M Mijlocul Laturii BC Se Construiesc B D Paralel Perpendicular Pe Am D Aparține A M Și C Perpendicular Pe Am E
Gaseste In Sirul De Mai Jos Intelesul Expresiilor Formate Cu Verbul A Lua. Alcatuieste Si Tu Alte Enunturi Cu Acestea
Un Corp Are Inițial O Temperatură De 20°C Și Se Încălzește Cu 10°C. Care Este Temperatura Sa Finală Exprimată În °K? VA ROGGG AM NEVOIE URGENNTTT!!!
Unește Fiecare Etichetă Cu Fracția Corespunzătoare O Zi Într O Săptămână 30 De Minute Într O Oră Un Anotimp Într Un An 1/4 1/7 1/2
Fereasta Noastra Pentru Viitor
Determinați Nr X Astfel Incat Media Aritmetică A Nr 21;14;4;36,6; Si X Sa Fie 29
O Narațiune De Minim 150 De Cuvinte In Care Sa Se Întâmple O Întâmplare Petrecuta La Muzeu Și Sa Conțină O Secvența Dialogata Și Una Descriptiva !urgent Va Rog
E Consideră Expresia E(x) = (x-2)³-x+2 X(x-4)+3 Unde Xe R\{1,3}. 9 Arată Că (x-2)³-x+2= (x-1)(x-2)(x-3). Demonstrează Că E(n) Este Număr Întreg, Oricare Ar Fi N
A) AB'= A'B; b) AB || A'B'. În Figura 13 Sunt Reprezentate Dreptele Concurente AN Şi BM, AN N BM = {0}. Unghiurile AMB Și BNA Sunt Unghiuri Drepte Și MO = NO. D