RO Study
👤
Baltavaleria
Baltavaleria
02-04-2015
Matematică
a fost răspuns
care este citul numerelor 200 si 50
Răspuns :
Sarbuvali
Sarbuvali
02-04-2015
200-50=150 (diferenta)
200:50=4 (4x5=20, 4x50=200)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Conjuga Verbele : To Try, To Buy, To Tell (present Simple, Continuous , Past S/c)
Bunica Mea Prepara Doar Mâncăruri Gustoase Aleargă Întotdeauna În Bucătărie Unde Miroase Mereu A Turtă Dulce Și A Scorțișoară . O Ajutam ,dat Degetele Mele Nime
Am Nevoie Sa Analizați Primele 15 Substantive. VA ROGG
Determinați Măsurile Unghiurilor Unui Triunghi Știind Că Sunt Invers Proporționale Cu Numerele 0,5; 0,2; 0, 125;
361, Scrie Sub Formă De Exercițiu Cerinţa, Apoi Efectuează: Calculează Produsul Dintre Câtul Numerelor 8 244 Şi 18 Şi Câtul Numerelor 9 828 Şi 52.
Scrieți O Narațiune Ficțională În Care Să Povestiți O Întâmplare Neobișnuită Care Să Conțină 200 De Cuvinte Va Rog Repede
Vă Rog Frumos, E Urgent Comentariul Literar La Această Doină:" Foaie Verde Mărăcine Codrule De-aș Fi Ca Tine Fericit A-și Fi Pe Lume.Vara- Mi Vii Cu Frunz
Doar Ex 13 Va Rog Punctul D Și Punctul C
Numele Cititorului Data:.. Titlul Lecturii:. Titlul Volumului: Autorul:.... Alte Lecturi Ale Aceluiasi Autor:.. I. Locul Şi Timpul Desfăşurării Acţiunii:.. II.
Realizeaza O Compunerein Care Sa Demonstrezi Ca Spiritul Craciunului Din Povestirea " Poveste De Craciun" Este Prezent In Carte Prin Folosirea Procedeului Artis