RO Study
👤
Z63
Z63
06-12-2020
Matematică
a fost răspuns
647398+ 848483:44= ?
Ajutațimă!!! DAU CORONA şi inimi
Răspuns :
Bogdan777m
Bogdan777m
06-12-2020
Explicație pas cu pas:
666.681,70454546
Sper sa iti fie de folos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine Masurile Unghiurilor Unui Patrulater Convex Daca Acestea Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 8,10,20 Si 40.(Daca Puteti Si Sa Imi Explicati Va
Suma A Trei Numere Naturale Este 49 . Al Doilea Numar Este Cu 9 Mai Mic Decat Primul Si Cu 5 Mai Mare Decat Al Treila . Sa Se Afle Numerele .
Ce Perimetru Are Un Dreptunghi Cu Lungimea De 12 Dm Si Latimea De 70 Cm?
Ajutati-ma Va Rog Frumos ...trebuie Sa Scriu O Poezie Despre Carte....alcatuita De Mine Dar Imaginatia Mea Nu Lucreaza La Moment...ma Ajutati Cu Ceva Va Rog?
Selectati Din Text Versurile In Care Sunt Aduse In Fata Cititorului Faptele Trecute Lui Stefan.V Alecsandri -Imn Lui Stefan Cel Mare
Daca A/9=5/b , Atunci Ab = ?
Cu Se Face Fotosinteza La Nuferii
1.Aria Unui Patrat Este De 625 Metrul La Patrat.Aflati Perimetrul Patratului.2.Latimea Unui Dreptunghi Reprezinta 1 Supra 3 Din Lungime.Triplul Diferentei Dintr
O Compunere Gramaticala De 10-15 Randuri In Care Sa Incuzi Interjectii De Adresa Si Trei Omatopee.folositi Dialigul Si Naratiunea Si Introduceti Doua Personaje
Un Paralelogram Are Masura Unui Unghi Egala Cu 7/11 Din Masura Altui Unghi Al Sau.Sa Se Determine Masurile Unghiurilor Paralelogramului.(daca Puteti Sa Imi Si E