RO Study
👤
Txt59
Txt59
06-12-2020
Franceza
a fost răspuns
Ma poate ajuta cineva la acest Exercițiu?
Răspuns :
Workk
Workk
06-12-2020
Răspuns: Nicolas est
Vous êtes
Ils ont
Tu es
Nous avons
Elle a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Si Eu O Problema Pe Care Nu O Pot Rezolva: Daca Măritul Cu 5 Al Triplului Unui Număr Este Cu 9 Mai Mic Decât Împătritul Numărului, Atunci Numărul Este....
Elementele Mulțimii A={x€IN*|-7/2x+1€ZI}
Din Suma Numerelor Cuprinsa Intre 600 Si 650 Si Care Sunt Egale Cu Rasturnatele Lor Scadeti Suma Numerelor Cuprinse Intre 500 Si 550 Cu Aceeași Proprietate
5) Un Pachet De Biscuiti Are Dimensiunile De 10 Cm , 6 Cm , 6cm.Cate Pachete Incap Intr -o Cutie De Ambalaj Cu Volum De 21600 Cm3 . 6) Perimetrul Unui Patrulat
Italia S Onjutrat De Mare Din Trei Parti La Nord Este Marginita De Munti Alpi Si Dolominti Gondolierii Din Venetia Le Canta Tutistilor In Timp Ce Ii Plimba Cu G
Efectuat , 2sin60 Grade +2tg 45 Grade - 3 Ctg 60 Grade Este :
Ultimele Cuvinte Magice De Care Ai Nevoie Pentru Vraja Denumesc Semnul Grafic Ce Lipseste De La Inceputul Fragmentului Citat.Cum Se Numeste Acesta?
VA ROG AJUTATI-MA URGENT DAU COROANA !!Suma A Doua Numere Naturale Este 88 Determinați Numere Știind Că Împărțindu-l Pe Cel Mai Mare La Cel Mai Mic Se Obține Ca
Am Nevoie De Ajutor : Calculati Aria Triunghiului ABC, Daca :a) AB=5 CM, BC= 6CM Si M(B)=30°c) AB=4 Radical 6, AC= BC Si M(C)=90°.!! DAU COROANA !!
Ce Partede Vorbire Este " La Nesfarsit " Si Ce Functie Sintactica Are? Propozitie: In Lumina Soarelui Parea Ca Gardul Continua La Nesfarsit, Ceea Ce Il Incanta,