RO Study
👤
Erik968
Erik968
06-12-2020
Matematică
a fost răspuns
care este rezultatul impartiri 457:91=
Răspuns :
Crintina72
Crintina72
06-12-2020
Explicație pas cu pas:
Bună!⚘
457:91=5 rest 2
457:91=5 rest 2
4
5
5
2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Read And Say Yes Or No. 1 The Children Are At Port Mary. 2 They're Going To Go Sailing. 3 Alvin's Wearing A Wetsuit. 4 He's Swimming With The Dolphinsvă Rogggg
From: Liam To: I'm Going To Be In Your Town Next Week. Could You Tell Me About A Good Place To Eat? What's The Food Like? Where Is It? Thanks. Liam Write An Ema
Cuvantul Dai Sa Aiba Doua Intelesuri ! Va Rog
1. Kl + K2Cr2O7 + H2SO4 --> K2SO4 + L2 + Cr2(SO4)3 + H2Oa) Egalare Redox, Precizand Procesele De Oxidare Si Reducere, Agentul Oxidant Si Agentul Reducatorb)
Care E Predicatul Propozitiei "Vacanta E Pe Sfarsite"?
Se Consideră Triunghiul A B C dreptunghic În A , Cu B C = 60 c m . A D Este Înălțime Și Punctul D Este Situat Pe Latura B C , Astfel Încât C D = 168 −
2. Un Text Poate Avea Una Sau Mai Multe Teme. Poți Identifica O A Doua Temă În Textul Dat? În For- Mularea Răspunsului Al În Vedere Următorul Fragment Din Text:
Am Plecat Fin Bucuresti La Ora8 Si Am Ajuns La Ora 12 Drumul Pana La Brasov Se Parvurge In Trei Ore Pe Drum Am Facut Doua Opriri Egale Ca Durata De Timp
Ce Este Cosul( Necesarul) Alimentar? Va Rog Mult .
Realizați Un Text Coerent , De Maxim 10-15 Rânduri În Care Să Folosiți Corect, Următorii Termeni: Golf Stream, Valuri, Oc. Atlantic, Oc. Pacific, Aisiberguri, O