RO Study
👤
Mariușca06
Mariușca06
06-12-2020
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul 3 va rog mult
Răspuns :
Mikivlad
Mikivlad
06-12-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru Cutie De Carton Sunt Închise Mai Multe Obiecte Care La Înclinarea Cutiei Se Deplasează. Fără Să Deschideți Cutia Cum Ati Dovedi Ca In Ea Se Găsesc Obiect
Um Se Scrie În Engleză Orele: 8:45,9:45,7:30,11:00,12:45,7:45,5:15,6:30,8:30,10:15,11:30,3:30dau Coroană
Calculati:108°-45°34'-32°29'va Rog Dau Coroana
Realizați Un Text De Cel Mult O Jumătate Pagina În Care Sa Descrieți La Alegere O Zona Biopedocliomatica Precizând Condițiile Naturale Specificul Vegetației Al
Scrieți Fostele Țări URSS. Știu Că Sunt 15 Dar Nu Le Știu Numele.Îmi Trebuie Pe Mâine La Geografie! Vă Rooog E Urgent!Dau Coroană!!!
2. Pictura Altarulei Include Tema :a) Tisus Hristos Pantocratorbi Maica Domnului Platytera) Leena Mastai Domnuluic)scena Nașterii Domnului
Cefaeas Nu Fii S Google Știi Boboc Arate Și Maicii Tataie Divizia Fii Aici Nocive Arata Vor
Care Sunt Culorile Acromatice?
5. Aflaţi Măsura Unghiului Format De Semidreapta Opusă Bisectoarei Unghiului V Și O Latură A Acestui Unghi, Dacă M (<V)= 78°.Rezolvare:Răspuns:________
URGENT!! VA ROG! Lucrați În Echipe De 4 – 6 Elevi. Pregătiți Întrebări Pen-tru Un Interviu Pe Care Ați Vrea Să-l Luați Unei Persoanepublice (un Artist, Un Sport