RO Study
👤
Smarter
Smarter
02-04-2015
Limba română
a fost răspuns
Peisajul unui Colt de natura
Răspuns :
Аноним
Аноним
02-04-2015
La munte , satul Calatele Padure este cel mai frumos peisaj de natura ! este inima mea ! Un loc in care brazii acopera norii si animalele sunt incantatoare !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Poate Lumea Sa Protejeze Natura?P.S In Limba Engleza
Ce Inseamna Treimea Unui Numar?
SA SE AFLE CU CAT ESTE MAI MARE SUMA DECAT DIFERENȚA DINTRE CEL MAI MIC NUMAR DE CINCI CIFRE DIFERITE SI CEL MAI MIC NUMAR DE CINCI CIFRE IDE TINE.VA ROG AJUTAȚ
Pentru A Confectiona O Bluza Sunt Necesare 2 M De Material,iar Pentru A Confectiona O Rochie Sunt Necesari 3 M De Material.Un Croitor Are 21m De Material Din Ca
Calculeaza Masa Oxigenului Obtinut La Descompunerea A 1580g De Permanganat De Potasiu, 2KMnO4-K2Mno4+MnO2+O2. Ajutati-ma Va Rog! Imi Trebuie Urgent!
Va Rog Sa Imi Spuneti Intr Un Text De10 15 Randuri Opinia Voastra Despre Prietenia Sincera Dintre Un Om Si Un Animal Utilizand 5 Termeni Din Familia Llexical A
Dati-mi Si Mie Exemplu De 7 Repetiti Dintr-o Poezie Sau Poveste Nu Conteaza Repetiti Sa Fiedar Va Rog Rpd Plz Imi Trb Maine
(a;b) =20 [a;b]=720 Aflati A Si B Stiind Ca
Va Roooggg! E Urgent!! Scrie O Compunere De 150-200 De Cuvinte Care Sa Ilustreze Proverbul "Pana Ce Nu Dai Cu Capul De Pragul De Sus, Nu-l Vezi Pe Cel De Jos"
Cuvant Cu Sens Opus Ferecat=legat Strans