RO Study
👤
Madamadyy18
Madamadyy18
04-12-2020
Matematică
a fost răspuns
Dau coronita, mulțumesc!!
Răspuns :
Rauldanciu01
Rauldanciu01
04-12-2020
Sper să înțelegi!!!
Succes!
Answer Link
Sara20596
Sara20596
04-12-2020
unde pot sa ți trimit și următoarele ex?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sportivul Profesionist LeBron Raymone James S-a Născut Pe Data De 30 Decembrie 1985,în Aeronave, Ohio.Încă De La O Vârstă Fragedă A Dovedit Un Talent Înnăscut L
1,2-1,(1)=? Plsssssssss
Am Un Apartament Și Notarul Mi-a Spus Ca Dețin Cinci Optimi Din El Cât Dețin La Suta Din Apartament?
Cite Rinduri De Lalele Sunt In Gradina Stiind Ca Sunt Cite 9 Pe Rind ,iar In Total Sunt 36 De Lalele.
Vă Rog Dau Corona Elaborati Un Text Logic Prin Care Sa Caracterizați Oceania Din Punct De Vedere Al Climei Vegetatia Și Faunei Va Rog Frumos Trb Sa.i Dau Lu Doa
Ce Animale Sunt Mamifere Primate Inferioare?
Helpp f'(x)=(x+1+1 /x-2)' Stiu Ca X Derivat Este 1 Si Constanta 0 Dar Nustiu Sa Derivez Fracția :(Cum Se Face? :)
Propoziti Cu Cuvintele: Coordonator, Zoologică, Înnoit, Înoptat, A Acceptat. Va Rog Faceti Propoziti Cu Aceste Cuvinte. Dau 53 De Puncte.
Probabilitatea Ca Aruncând Un Zar Sa Obținem Pe Fata De Sus Un Nr Indivizibil Cu 5 Este
Vreau Si Eu Raspuns La Urmatoarele Propozitii; Care Este Subiectul Ce Functie Are Si Cazul Fetele Acelea Au Facut Niste Desene Interesante Acesti Elevi S