RO Study
👤
Miraalfaqeer
Miraalfaqeer
04-12-2020
Matematică
a fost răspuns
dacă a×b=180 și (a,b)=3,atunci[a,b]
Răspuns :
Teodor08
Teodor08
04-12-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[a,b]= 180:3= 60;
Answer Link
Romandenis484
Romandenis484
04-12-2020
Răspuns:
180÷3=60 raspunsul este 60 dwoarece 60×2=180
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos Sa Ma Ajutati La Următoarele Ex..... Pls...... Dau Coroana
Nu Vreau Rezolvarea Propriu-zisa, Doar O Explicatie. O Metoda Eficienta Este Sa Ordonez Numerele, Pe Masura Ce Le Citesc Si Sa Le Pun Intr-un Vector, Apoi Sa Ma
Salut, Ma Puteti Ajuta La Problema 279....?
Imi Puteti Traduce Acest Text In Franceza? Repede Va Rog!!!!! “Mai Merseră Ce Merseră Până Ce Luna Galbenă De Caramele Se Ridică Deasupra Lor. Moşneagul Culeses
Complète . A. Je , Tu , On , Nous , Vous , Ils ... Achèterais Un Petit Cirque Et ... Monterait Une Troupe Ambulante . Moi , ... Pourrais Alors Faire Le Mime .
Care Este Funcția Sintactica A Cuvintelor: furnică furnica pe-o Frunza -Eu Te Privesc De Sus,furnica Furnica E De Obicei... Stai Sus Pe-o Frunza Cocoțată...
Un Elev Și A Propus Să Lucreze 216 Probleme Vacanța Mare În Prima Lună A Lucrat 123 Probleme Ar A Doua Lună Cu 1 Supra 3 Mai Puțin Câte Probleme Lucrat În Ultim
Traduceți Urm PropozitiiEste BaiatEl Are Ochii CapruiEl Si A Tuna Parul Este Zodia Fecioara Este Blond Ii Place Sa Faca Sală Ii Plac Jocurile Video
Salut Am Nevoie De Aceste Exercitii (4 Si 5) Va Rog Ajutor
Imi Puteți Răspunde Repede La Întrebarea Organismul Plantelor Funcționează Ca Un Tot Unitar ? Repede Va Rog Dau Coroana