RO Study
👤
Georgianaiosub8
Georgianaiosub8
04-12-2020
Geografie
a fost răspuns
Dau coroana repede va rog ఌ︎
Răspuns :
Mariayy
Mariayy
04-12-2020
Răspuns:
Nord
Nord-Est Nord-Vest
Est. Vest
Sud-Est Sud-Vest
Sud
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Idei De Titlu De Carte Cu Tematica Muzica Si Iubire
14. Urmăriți Modelele De Calcul Rapid:• 14 + 8 = 14 + 10 – 2 = 24 – 2 = 22;• 45 + 11 = 45 + 10 + 1 = 55 + 1 = 56.Calculați După Modelele Anterioare:• 57 +9==•77
Citiți Enunțurile Şi Rezolvați Cerințele. A) De Cate Ori Este Mai Mare Aria Unui Pătrat Cu Latura De Lungime Dublă Faţă De Aria Pătratului Inițial?Vă Rog,îmi T
12.2. Un Metal X Reacționează Cu O Soluţie De HCl Conform Schemei: X + 2HCl → XCl2 + H2 Când În Procesul De Oxidare Se Cedează 5 Mol De Electroni, Se Consumă 14
O Mulțime Se Numeşte Numerică Dacă.........
Dintr-un Butoi Cu Motorina S-au Scos Prima Data 3\5 ,a Doua Oara 1\3 Din Rest,,a Treia Oara 5\8 Din Noul Rest ,dupa Care In Butoi Au Mai Ramas 90 Litri De Motor
O Veverița Are 20 De Alune, Iar Alta 35 De Alune. Fiecare Ronțăie Pe Zi 4 Alune Respectiv 5 Alune. In Cate Zile Vor Rămâne Fără Provizii Veverițele ?
Adunarea Și Scăderea Sunt Numerele Care Se Înmulţesc Se Numesc Operația Inversă Înmulţirii Este Un Factor Necunoscut Se Află Prin Numerele Care Se Împart Se Nu
Exercitiile 4 Si 5, Va Rog! Nu Sunt Sigura Daca Le-am Facut Bine…. Multumesc Mult! OFER COROANA!!!
Completează Şirul Următor Cu Încă Trei Numere: CXXIII, CCXXXIV, CCCXLV, PER EXERCIȚIU