RO Study
👤
Liamuresan22
Liamuresan22
04-12-2020
Biologie
a fost răspuns
exercitiul 3........
Răspuns :
Opreavlad200743
Opreavlad200743
04-12-2020
Răspuns:
Explicație:
d ciuperci si alge
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Descoperă Ordinea Cuvintelor, Apoi Scrie Propoziția:horticultorunesteNeneaharnicHaralambie
Cartea Sfanta Scriptura Scrisa De Regele David Este: Cartea Regilor, Pildele Lui David, Cartea Psalmilor, Cartea Cărților
URGENT!!! Povestiti Scena Atingerii Picioarelor, Logodnei Si Florii Din Romanul Maitreyi De Mircea Eliade.
În Pădure Au Fost Plantați 38 De Brăduți Iar Stejari Cu 17 Mai Mulți. În Pădure Au Fost Plantați Câți Copaci?
Match The Stories (1-5) To The Titles.Write The Numbers. There Is One Titleyou Won't Need.a Where Can We Play?b Along Waitc A Question With No Answerd A Game Wi
Incercuieste Litera Corespunzatoare Răspunsului Corect
Va Rog Ajutor Acum!!!Ajutorr!!!Repede!!Dau O Coroana Și 10 Puncte Ajutorr!!!La Toate Ex Adică 1,2,3
Compară Artera Aortă Și Artera Pulmonară. Precizează O Asemănare Și Două Deosebiri Între Ele.Nu Vreau Să Vă Alarmez, Dar Am Nevoie Se Răspuns Urgent.Vă Rog Să
Precizeaza Modul Si Functia Sintactica A Verbelor La Moduri Nepredicative Din Enunturile: A Citi E O Placere Pentru Mine. Mai Am De Scris Doua Randuri. Imi Pla
1. Identifică Zonele De Deal Şi De Podis, Specificând Pozit2. Numeste:resurse Naturale Din Zonele De Deal Şi De Podis;- Localităţi Situate În Aceste Zone.ÎNVĂȚĂ