RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-12-2020
Matematică
a fost răspuns
va rog repede dau coroana varog 5 6 și 9
Răspuns :
Angelnyco
Angelnyco
03-12-2020
Răspuns:
ai raspunsul in poza. succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie Doua Figuri De Stil Diferite Din Secventa : E Inalt Si Slab , Trasaturile Fetei, Neasezate Inca, Par Umflate De Fierberea Dinauntru Pe Care Se Stradui
Ce Eveniment A Avut Loc In 1854?
Un Tata Are 34 De Ani Si Trei Copii Cu Varstele De 10 Ani,7 Ani Si 5 Ani.Dupa Cati Ani Varsta Tatalui Va Fi Egala Cu Suma Varstelor Copiilor Din Acel Moment? (V
Cine Stie La Ce Eveniment Se Refera Sursele A Si B Din Poza!Urgentt!
1)determianti Valoarea Raportului 1,2 Ha Si 250 M²2) Daca A Supra B=4 Supra 3 Aflati 3b Supra 2b3) Daca 4x Supra 2y = 1,25 Aflati Y Supra X4) Daca A Supra 4 = 3
In Doua Vase Afla322 L Lapte.Diferenta Dintre Capacitatile Celor Doua Vasa Este 1:3 Din Capacitatea Vasului Mic.Cati Litri De Lapte Se Afla In Fiecare Vas.
SCRIETI O SCRISOARE DE TIP RECLAMATIE LA OPC .VA ROG IMI TREBUIE NEAPARAT E PENTRU NOTA
Stabiliti Care Dintre Cuvintele De Mai Jos Au Omonime Propriu-zisa Si Cre Sunt Omografe.broasca, Banda, Capra,masa, Cer, Sare, Ochi, Comedie
As Vrea Si Eu Niste Modele De Teza Cl 8 Geografie Sem 1, Sau Macar O Structura Cu Lucruri Care Sigur Imi Da ... Va Rog :)
Daca Diana A Rezolvat In Vacanta 64 De Probleme , Iar Colega Sa Ruxandra , Incintul Numarului 9 , Care A Rezolvat Mai Multe Probleme Si Cu Cat ? ♠♣