RO Study
👤
Necula14andreea14
Necula14andreea14
03-12-2020
Franceza
a fost răspuns
varog ajutati-mă dau coroana
Răspuns :
Baconbenjy
Baconbenjy
03-12-2020
Răspuns:
primele s conjugare cu avoir si ultimele cu etre
COROANAAA
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce Credeti Ca Ionel Din "Vizita..."de I.L.Caragiale,are Un Astfel De Comportament?care Ar Fi Cauza?
Am O Problema...si Nu Cred Ca Am Rezolvat-o Corect :( .A={x Apartine La Z | |2x-1| < Si = Cu 5 } ,B={x Apartine La N* | -1< Si = 3-x <5} . Aflati A Int
2. Alcatuiti Cate Doua Enunturi In Care Sa Aveti Complemente Directe Exprimate Prin Adjectiv Substantivizat Si Prin Numeral Substantivizat .
Imi Dati Si Mie Niste Sinonime Pentru: pale ( De Nori ) limbi ( De Lumina ) Va Rog
Explică , În Maximum 5 Randuri , Relaţia Dintre Eul Poetic Şi Pădure , Aşa Cum Se Conturează În Ultima Strofă ! Frumoasă Eşti, Pădurea Mea, Când Umbra-i Încă Ra
Buna!1. Alcatuieste O Fraza In Care Sa Existe Si O Subordonata Circumstantialaa De Cauza, Avand Ca Regent Verbul "a Incepe".2. Prin Ce Mijloc/ Procedeu De Imbog
Intro Rezervatie Naturala Sunt 532 De Animale Adulte Si Cu216 Mai Putini Pui.formuleaza Intrebari Astfel Incat Problema Sa Se Rezolve prin A O Scade
Un Corp Cu Masa 27 Grame Este Introdus Intr-o Mensura ,si Nivelul Apei Se Ridica 60 Cm Cubi La 70 Cm Cubi . Acest Corp Este Suspendat De Un Dinamometru Cu K=100
La Un Examen Oral Au Fost Propuse 42 De Subiecte.Un Elev Stie Doar 28 Dintre Ele.Care Este Probabilitatea Ca Pe Bilet Sa Fie Un Subiect Pe Care Nu-l Stie?
INTR-O CLASA A-IV-A, 7/8 DIN NR ELEVILOR AU OBTINUT PREMII LA CONCURSURILE SCOLARE. ASTFEL 3/8 AU OBTINUT PREMII LA PROBELE SPORTIVE CU 1/8 MAI PUTIN LA CONCURS