RO Study
👤
Andreescud56
Andreescud56
02-12-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rogggg multtt
E urgent dar coroana
Răspuns :
LovePizza120
LovePizza120
02-12-2020
1.Roy likes to play in the rain.
2.Roy puts his raincoat and boots.
3.Roy goes outside.
4.Roy splashes in the puddles.
5.He think he is a duck.
Sper ca te-am ajutat
Și sper sa îmi dai coroana cât mai curând
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizați Sintactico-morfologic Toate Cuvintele Din Următorul Text: "Din Ogeagul De Cărbune Face Albă Colonadă Și Pe Trunchiuri Negre Pune Capiteluri De Zapadă
Acatuieste O Compunere Descriptiva De 80-100 De Cuvinte In Care Sa Descrii Atmosfera Unei Intaniri Neasteptate Cu Poetu Mihai Eminescu
Va Rog Sa Ma Ajutati La Ex . 6
Daca Am K Si Un Ex 16k/4k= 4 Sau 4k Ca Ma Contrazic Cu Un Coleg? K Nu E Un Nr,e Chestia Cu Proportionalitatea
Dovedeste Ca Te Pricepi La Sensurile Cuvintelor Si Alcatuieste Enunturi Cu Sensul Propiu Si Cu Sensul Figurat Al Urmatoarelor Imbinari De Cuvinte : A Scoate De
In Penarul Lui Andrei Se Află 20 De Creioane Colorate Și De Cinci Ori Mai Puține Creioane Negre.Cate Creioane Se Alfla ,in Total ,in Penarul Lui Andrei ?
Adunând Un Număr Cu Sfertul Și Jumătatea Să Obțin 63. Afla Numărul.
Daca Forma Aciclica A Unei Monozaharide Se Esterifica Total Cu Clorura De Acetil Masa Nonozaharidei Creste Cu 105%. Numarul De Monozaharide Optic Active Care Po
Rezolvați Ecuația Cât Mai Completaflati K
Determinați Numere X ,y,z Știind Ca In Fiecare Caz Numere Sunt Ordonate In Progresie Geometrica d) T+6 , T-2 , T-6 b) Y, Y+1 , Y+3