RO Study
👤
Srtheasdd
Srtheasdd
01-04-2015
Geografie
a fost răspuns
Unde se varsa dunarea si ce lungime are?
Răspuns :
Razvi24
Razvi24
01-04-2015
2860 km....
se varsa in Marea Neagra
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Creati Un Text Pentru O Padure Fericita Și Bucuroasă Cu Titlul "Pădurea Fericită "repedeeeedau Coroană
Scrie Un Tx. Narativ De 40 -50 De Cuvinte Cu Termenii Adevăr, Balaur, Iapă, Popas, Dreptate
Bilde Satze Aus Dem Folgenden Watermateriall Konjugiere Das Verb Haben Oder Sein! Am Nevoie De Rsp Rpd!
Răspundeţi La Următoarele Cerinţe:1. Enumeraţi Statele Care Au Participat La Război De Partea Antantei (Triplei Înţelegeri); 2. Precizaţi Principalele State Car
10. Să Alcătuim Un Text!Scrie Textul Pe Caiet.Titlul Textului: Prietenui Meu / Prietena MeaCine Este Prietenul Tău? Câți Ani Are Prietenul Tău? Cum Este Prieten
S.Care Este Denumirea Conform IUPAC A Următorului Compus Halogenat?CH₃ -CH-C=CH₂ - CH₂11BrRaspuns0 2,3-dibromo-2-pentenă0 3,4-dibromo-2-pentenă0 3,4-bromo-2-pen
Stabilește Valoarea De Adevăr A Următoarelor Enunțuri Și Transcrie-le Pe Caiet Pe Cele Adevărate Așa Cum Sunt Pe Cele False Transformându-le În Enunțuri Adevăra
Adaugă Încă Trei Trăsături Pe Care Crezi Că Ar Trebui Să Le Aibă Un Bun Prieten plssssssssssssss Ajutor Imi Trebuie In 4 Minute!!!!!!!! Helppppppppppppppppppp P
3. Perimetrul Unui Pătrat Este De 36 Cm. Latura Acestuia Măsoară Cât Lățimea Unui Dreptunght Caulungime Este De 4 Ori Mai Mare.Calculeaza Perimetrul Dreptunghiu
Caracteristoca Lui Nica De Ion Creanga VirstaAdresaÎnălțimea Culoarea Okilorculoarea Părului