RO Study
👤
Tommotanul
Tommotanul
02-12-2020
Engleza
a fost răspuns
Va rog frumos îmi trebuie pana la 15:00
Răspuns :
Maxfury0311
Maxfury0311
02-12-2020
Răspuns:
1/2/1
2/2
1/1
2/1
In ordinea in care apar in poză
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gaseste Adjective Potrivite Substantivului Coada
Formulati Enunturi Despre Ion Creanga Si Mihail Sadoveanul ,prin Care Sa Aratati Ca Au Fost Oameni De Seama Al Poporului Roman
Cum Se Rezolva Grafic: Stiind Ca Laturile Unui Triunghi De Lungimi Diferite Sunt Numere Consecutive Impare Iar Perimetrul Este De 39cm. Afla Lungimea Fiecarei L
Selecteaza Verbele Din Text:"Ducea Intr-un Sort Vechi O Multime De Cutii De Chibrituri Si In Mana Tinea O Cutie.Toata Ziua Umblase Asa Si Nu-i Daduse Nimeni Nic
Alcatueste Proproziti Cu:l-a/la,sa-i.sai,i-a/ia,a-ti/ati,m-ai/mai,i-am/iau.va Rog Imi Trebuie Maine
7. Intr-o Livadă S- Au Plantat 45 De Cireși Si 20 De Meri, Câte 5 Pomi Pe Fiecare Rând. Câte Rânduri De Pomi S-au Plantat În Livadă? Va Rog Frumos Urgent.
In Trei Saci Sunt 7233 Nuci In Al Doilea Sunt Cat 2 Supra 3 Din Primul Sac, Iar In Al Treilea Sac Cu 275 Mai Mult Decat In Al Doilea Sac Cate Nuci Sunt In Fieca
Cercetați Desenul Si Scrieți Dreptele: a)paralele Cu Drepta A b)concurente Cu Dreapta B c)perpendiculare Pe Dreapta L d)perpendiculare Pe Dreapta C e)concurente
Calculati Volumul Cilindrului Circular Drept In Care Diagonala Sectiunii Axiale Este De 20 Cm Si Formeaza Cu Planul Bazei Cilindrului Un Unghi De : a) 30 De Gr
Transforma Substantivul Ochi In Adjectiv..??? Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!