RO Study
👤
Da9401063adrian
Da9401063adrian
02-12-2020
Chimie
a fost răspuns
va rog am nevoie urgent
Răspuns :
Iulia2013
Iulia2013
02-12-2020
Răspuns:
Nu, la o reacție endoterma nu se degaja caldura.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(1) Alege Raspunsul Care Completeaza Carect Urmatoarea Arfimație:Reacțiile De Schimb(A).Au Loc Întotdeauna Cu Degajarea De Hidrogen.(B).Se Desfașoara Intre O Su
Precizeaza Doi Indici Spatiali Regasiti In Poezia ,,sfarsitul Ierni", De Vasile Alecsandri.Va Rog Mult Ajutatima! Este Urgent! Dau Coroana Si Pct.
Stabileşte Corespondența Dintre Cele Două Coloane:a. Compunerea Sa Este Interesantă. B. Compunerea Lui Este Interesantă.c. Corectitudinea Răspunsului Său M-asur
IMI TREBUIE DOAR LA PUNCTELE.2.1, 3.1, 4.1 DAU COROANA.. AJUTATIMA VA ROG, IMI TREBUIE URGENT
Un Vas De Forma Unui Con Circular Drept Cu Înălțimea De 8 Cm Şi Raza De 4 Cm Este Fixat Inpoziție Verticală (vezi Desenul). Se Toarnă Apă În Vas Până La Înălțim
2. Rotunjeşte Până La Sutimi Numerele:a) 3,657;b) 0.4528;c) 12,671.va Rog E Foarte Urgent !!!!
Am Nevoie Din Textul Ostrovul Lupilor De Mihail Sadoveanu De 10 Substantive In Cazuri Diferite, 10 Verbe In Moduri Diferite Si 5 Pronume Diferite
Să Alcătuiesc 3 Propoziții Cu Cuvîntul Cucul
1. In Figura Alaturata Punctele A, B, C, D, E, In Această Ordine, Sunt Coliniare, Astfel IncatAB BC. Dacil Segmentul AB Este Congruent Cu Segmentul CD Si Segmen
Testul 9 Subiectul 1