RO Study
👤
Azula
Azula
01-04-2015
Biologie
a fost răspuns
elefantul este rumegator sau nerumegator ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
01-04-2015
Rumegator, deoarece el cu trompa ea mincarea si o pune in gura, apoi o ruguma, caci altfel nu poate incapea pe git.Succes!
Answer Link
Katherins
Katherins
01-04-2015
Este rumegator....deoarece este un mamifer erbivor :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Numar Natural De doua Cifre Care Impartite La Un Numar De O Singura Cifra Dau Restul 7.Mersi Mult!
Un Brazilian Consuma 7 Cesti De Cafea Solubila Pe An Un Englez Consuma De 36 De Ori Mai Multa Cafea Solubila Decat Un Brazilian ,in Timp Ce Un Canadian Numai De
1.Care Este Suma Divizorilor Propii Ai Numarului 20? 2.Daca 8 Ciocolate Si 12 Napolitane Costa 48 Lei,atunci 2 Ciocolate Si 3 Napolitane Costa .... Lei . 3/ Dou
,,Vreau Sa Ma-nec De Dulcea-NVAPAIERE" ,,gura-mi Arsa De SETE" Identificati Sensul Obisnuit Si Sensul Din Text Al Cuvintelor Invapaiere Si Sete
1. A)Determinati Elementele Multimii A = { X ∈ N|( X + 2) Se Divide Cu 5, X = Ab Cu Bara. }b) Determinati Elementele Multimilor:A = {x|x ∈ N, X = 2k + 3, 1 ≤ K
Transcrie 5 Neologisme Din Textul Dat:Am Fost Intr-o Vreme,pe Cand Viata Incepuse Sa Mi Se Para Atat De Cenusie,incat Nu Mai Merita Traita,un Maniac Al Jocurilo
Suma A Trei Numere Rationale Nenule A,b,c Este 3. Daca Numerele A,b,c Sunt Direct Proportionale , Respectiv Cu Numerele C,a,b, Atunci Valoarea Produsului A*b*c
Fie Nr N=123456789101112...99 , Obtinut Prin Scrierea Alaturata A Numerelor Naturale Nenule Mai Mici Decat 100 In Ordine Crescatoare . Determinati A) Cate Cifre
Scrieti Multimea Divizorilor Pentru Fiecare Dintre Numerele:14,18:27:38:135:225
Cantitatea De 940 Kg de Struguri Se Pun In Ladite Si Lazi, In Total 95 De Bucati. Stiind Ca In Orice Ladita S-au Pus 7 Kg Si in Orice Lada S-au Pus 12 Kg Calcu