RO Study
👤
Perju2016
Perju2016
01-04-2015
Chimie
a fost răspuns
Valenta si gradul de oxidare posibil a heliului
Răspuns :
Iustinianmoraru
Iustinianmoraru
01-04-2015
Heliu are valenta 0.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Lungimea Unui Dreptunghi Cu Perimetrul De 60 Cm Și Lățimea De 12 Cm Este Egală Cu ...........
Ce A Realizat Napoleon Bonaparte??? VA ROG AM NEVOIE URGENT!!!
Repede Vă Rog!! Spuneți-mi Va Rog Teorema Inaltimii, A Lui Pitagora Și Thales, Si Teorema Catetei.Va Rog Sa Imi Scrieți In Cuvinte
Asociază Fragmentul Din Textul Institutoarea, De Mircea Horia Simionescu, Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând,
Lucrati Impreuna Co Colegul Tau/colega Ta De Banca.Delimitati Textul In Fragmente Logice Și Indentificati Pentru Fiecare Cuvantul-cheie. Dl Goe
Mo Loves Football. He's AnArsenal Fan. He Often Kicksa Football Around In Training.He Doesn't Always Scoregoals, But He Usually Hasa Lot Of Fun!What Do Athletes
Cine Mă Ajută Și Pe Mine Vă Rog
Alegemi O Regiune Din Franța Și Faci O Prezentare Despre Ea Pe Pdf În Franceză Și Scrie-mi Despre Geografia Țării....turism Și Gastronomie
С Какими Дисциплинами Связан Этический Кодекс Медицинской Сестры? И Можете Кратко Объяснить Пожалуйста, Срочно Нужно
14 In Imagine Ai Desenul Micşoradimensiunile De 20 M (lungimea) Şi 10 M (lățimea). Suprafațacultivată, Cu Excepţia Unui Pătrat Betonat, Cu Latura De 2 M.Alege E