RO Study
👤
Raluca1046
Raluca1046
01-12-2020
Limba română
a fost răspuns
Exercițiul 6 va rog frumos!
Răspuns :
LupanValerica710
LupanValerica710
01-12-2020
Răspuns:
a. tăceți!
b.nu râdeți
c.rămâi
Answer Link
Marivlad909
Marivlad909
01-12-2020
Răspuns:
Punctul B este cel correct
Explicație:
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Continua ? Este Vorba De Elementul Neutru De La Legi De Compoziție Doar Ca Știu , Vag.. Ca, Continuarea Exercițiului Consta In Factor Comun
Arata Ca Numarul Y=2ⁿ⁺²+5·2ⁿ⁺¹₋2ⁿeste Divizibil Cu , N∈ N Va Rog Ajutati-ma
Buna ,imi Puteti Da Si Mie O Parere? Doamna De Tehnologica, Ne-a Spus Sa Ne Ducem Cu Un Desert, Ceva Dulce La Scoala, Pe Langa Reteta Sa, Dar Nu Stiu C Epot Duc
Ajutatima.....mi-a Dat Ex Cu Virgulă.7/7:5=?
Între O Cutie Sunt 35 De Bile Roșii Iar Bile Albastre Sunt De 7 Ori Mai Puține Câte Bile Albastre Sunt? Câte Bile Sunt În Acea Cutie?plss Dau Coroana
6)alege Seria Care Contine Numai Substantive Defective De Plural: A)oina, Clor, Orez, Fotbal, Volei, Miere, Oxigen; B)pui, Hale, Speze, Deviz, Grau; C)canoe, Co
Un Elev Are De Citit O Carte. Dupa Ce A Citit An Prima Zi 151 De Pagini, A Doua Zi Cu 27 Mai Putine Pagini, Constata Ca Mai Are De Citit Âncă 189 De Pagini
Vă Rog Ex 8.....dau Coroană Și Inimioară
Perimetrul (suma Lungimilor Laturilor) Unui Triunghi Este 225cm.Daca Se In Parte Lungimea Celei Mai Mari Dintre Laturi La Lungimea Celei Mai Mici Dintre Dintre
Suma A Trei Numere Este 100. Primul Număr Este 12iar Al Doilea Reprezinta Jumătate Și Încă Un Sfert Din Primul Numar .Care Este Al Treilea Număr