RO Study
👤
Andreea3093
Andreea3093
30-11-2020
Fizică
a fost răspuns
Puteți sa ma ajutați la a problemă
Răspuns :
Isdrailacarina
Isdrailacarina
01-12-2020
sper ca te-am ajutat! dacă nu intelegi ceva ma anunți.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Rezolva O Inecuatie De Genul:3x + 9 > 3(x+1) + 6Mie Imi Da Inecuatia Egala Si Nu Pot Face Nimic (se Rezolva In Z)
Pe Strada Din Fata Scolii Noastre , Pe O Lungime De 200 Metri, De O Parte Si De Alta, S-au Plantat Pomi Cu Distanta De 5 M Între Ei. Cati Pomi S-au Plantat?(Ate
Pentru A Obtine Var ,elevii Au Pus Piatra De Var In Apa .Ce Se Intampla Cu Piatra ??
[tex] \sqrt{4+2 \sqrt{3} } = ? [/tex]Spuneti-mi Va Rog Cum Se Ajunge La Rezultatul [tex] \sqrt{3+1} [/tex] Ca Nu Inteleg Nimica , V-as Fi Recunoscator :|.
A) Solutia Ecuatiei 2x=10 Este ......b) Solutia Numar Natural A Inecuatiei 3x ≤ 6 Este, S= { }
Tema Fragmentului :Orasele Unde Vrei Sa Locuiesti Dar Daca Iti Place PericolulÎn Orașele Mari Locuiesc, De Obicei, Mulți Infractori. Dar, Unele Așezări Urbane S
Bună . Am De Transformat Chestiile Astea , Ajutați-mă Vă Rog Frumos.. 1. 0,5 Dag =... G 0,04 Hg= ...g 20 Kg =...dag 0,91 Kg=...h
5.Scrieti In Caiete Cuvinte Care Fac Parte Din Campul Lexical Al Adjectivului Eroic .
Cate Grame De Solutie De Acid Clorhidric De Concentratie 10% Va Reactiona Cu 12,7 G Zinc? Multumesc :)
Pune Verbul Talk(a Vorbi) La Present Simple