RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-11-2020
Matematică
a fost răspuns
(102÷x)•(801•x). va rog rapiddd
Răspuns :
Anadumy
Anadumy
30-11-2020
Răspuns:
102·801=81702
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie O Compunere De Minim 150 De Cuvinte În Care Sa O Caracterizezi Pe Antonia De Anton Halban
Am Nevoie De Ajutorr!!!!!!!
Rapid Dau Coroananaa
7. Adjectivele Subliniate În Secvența Am Oprit În Luncă Apa *curgătoare* /La Un Scoc De Moară Printre *verzi* Arini;/Am Oprit Pe Ape Lin-tremurătoare/Zilele De
Reprezentarea Pe Axa A Unui Numa zentarea Pe Axǎ A Oricărui Reprezentant Al Său. IV. Unit, Prin Sageli, Coloana Din Stânga Cu Rezulass corespunzător Aflat În Co
În Triunghiul ABC, Punctele M, P, N Și Q Sunt Mijloacele Segmentelor [AB], [AC], [MB], Și [NC]. Dacă BC=12cm, Să Se Afle MN Și PQ. Cu Desen, Vă Rog. Și Fără Te
In Interiorul Unui Segment AB Se Consideră Punctele D Si E Astfel Incat AD/DB =3/5 Si AE/EB=5/3. Determinaţi Valoarea Raportului DE/EBDAU COROANA
Vă Rog Să Mă Ajutați Cu Analizat Cuvintelor
O Parghie Cu Lungimea 2m Si Masa Proprie 4kg. La Capetele Parghiei Sunt Sunt Așezate Doua Corpuri Cu M1=6kg Si M2=10kg.unde Trebuie Fixat Punctul De Sprijin Ast
16. Cuvintele Înrudite Cu Împărat Se Află În Seria: A. Împărăteasă, Împărăţie, A Împărăți, Împărătesc; B. Împărăteasă, Împărăţie, A Conduce, Împărătesc; C. Împă