RO Study
👤
Iustinix
Iustinix
29-11-2020
Engleza
a fost răspuns
stie cineva????.........
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-11-2020
Răspuns:
glared
wandering
trip
glancing
slip
crucial
unusual
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Este Psihoterapeutul Un Doctor?
Imi Povestiti Si Mie Ppovestea Asta?În Cele Din Urmă, Zise Fata Cea Leneșe: – Maică Sântă Vinere, Mi S-a Făcut Dor De Părinți, Dă-mi Dreptul Meu, Căci Mi S-a Ur
Folosind Datele Din Schema Alaturata,calculati Aria Fatadei Portii De Intrare In Cetate (indicatie:impartiti Suprafata Trapezului In Doua Triunghiuri) Va Rog M
Căderea De Tensiune Pe Rezistența Internă A Unei Surse Electrice Conectate La Un Rezistor Extern Este De 1 V, Iar Randamentul Circuitului Este Egal Cu 0,8. Tens
Imagineaza-ti Urmatoarea SituatieTe Numesti Tudor/Teodora Serbanescu Si Esti Elev/a In Clasa A VIII-a In Tecuci.Redacteaza I Scrisoare ,de 12-18 Randuri, In Car
Se Dau Punctele A,B,C,D,E Unde A,B,C Suhnt Coliniare Si Oricare Alte 3 Nu Sunt Coliniare. Daca D Si E Sunt Aceeasi Parte A Dreptei AB, Scrieti Toate Patrulatere
Sa Se Determine Toate Numerele Naturale A,b,c,stiind Ca Produsul Lor Este 1296,iar C.m.m.d.c.al Lor Este 6.
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Are Suma Cifrelor 2013.
Imagineaza-ti Urmatoarea SituatieTe Numesti Tudor/Teodora Serbanescu Si Esti Elev/a In Clasa A VIII-a In Tecuci.Redacteaza I Scrisoare ,de 12-18 Randuri, In Car
Dupa Ce Se Reduce Cu 10 % , Un Produs Costa Acum 27 Lei . Pretul Initial Era De ?