ex 1 plsss vrogggggggg amândouă de el repedeeee
![Ex 1 Plsss Vrogggggggg Amândouă De El Repedeeee class=](https://ro-static.z-dn.net/files/d45/3b34969d8d28f5ac63d3e70d64e9977d.jpg)
Răspuns:
se aplica formula (a-b)^2=a^2-2ab+b^2
Explicație pas cu pas:
(5x-4)^2=25x^2-2*5*4^2=25x^2-40x+16
(3x-7)^2=9x^2-2*3*7x+49=9x^2-42x+49
(4x-5)^2=16x^2-40x+25
6(7x-9)=42x-54
după Ce ai scris astea scrie ce e pe poza
Răspuns:
[tex](5x) {}^{2} + 8 + (3x) {}^{2} + 49 - (4x) {}^{2} - 25 - 49x + 54 = 25x {}^{2} + 8 - 9x {}^{2} + 42 - 16x {}^{2} - 25 - 49x + 54 = 0 + 86 - 49x = 86 - 49x[/tex]