RO Study
👤
Ptrrpetri
Ptrrpetri
29-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumossssss rapiddddddd
Răspuns :
Miladydanceclub
Miladydanceclub
29-11-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Sa Imi Rezolvați Exercițiul 3 Va Rog
Cum Aflu Latura Unei Piramide Patrulatere Regulate? Am Sa Aflu Perimetrul Bazei Si Nu Știu Latura .....cum O Aflu? Cu Explicații PAS CU PAS... Urgent Va Rog Am
VA ROG !DAU COROANA! Calculati Numarul De Electroni Acceptati De 0,025 Moli Dintr-un Element Cu Electrivalenta -2
Diferenta A Doua Numere Este 88.Impartind Suma Lor La Diferenta Lor Se Optine Catul 33 Si Restul 6.afla Numerrele
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Asta?
1-{4300:25-[3042:26+(4284:36-3648:96)x189:27]+4}
Triunghiul Abc Are Masura Unghliului A De 135 Grade Si Masura Unghiului B De 30 Grade: BC=6cm Sa Se Afle Distanta De La C La AB Si Lungimea Lui AC, Puteti Sa Im
Un Cort De Forma Pătrată Are Toate Cele Patru Laturi Orientate Catre Sud.Catre Cort Se Îndreaptă Un Urs.Unde Este Situat Cortul?Ce Culoare Are Ursul?
Dau Coroana! Va Rog! Repedee! Cum Se Incheie De Obicei Aventurile Eroilor Din Basme? Finalul Textului Zana Muntilor Este Din Acest Punct De Vedere Obisnuit Sau
Un Corp Paralelipipedic Din Cupru (Pcupru = 8,99kg/cm3) Are Lungimea De 20cm Si Latimea De 10cm. Agatat De Un Resort Cu Constanta Elastica K=445 N/m Produce O A